De 13-jarige Jack Thomas O’Drain uit de Amerikaanse staat New Jersey is op 4 januari plotseling overleden aan een hartstilstand, slechts zeven maanden na zijn tweede coronaprik. Op 6 juni plaatste zijn moeder, Jennifer O’Drain, een foto van hem op Facebook waarop hij zijn duim omhoog steekt. “Tweede prik achter de rug,” schreef ze erbij.

vaccin

Foto: Jack Thomas O’Drain (Facebook/Jennifer O’Drain)

Enkele maanden later schreef vader Trent in een bericht dat inmiddels is verwijderd dat Jack op oudejaarsavond een onverklaarbare hartstilstand had gekregen toen hij met vrienden aan het spelen was. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele dagen later overleed Jack.

Heel slim

In zijn overlijdensbericht valt te lezen dat hij heel slim was, saxofoon speelde en graag naar buiten ging om te wandelen, kamperen en te vissen. Hij genoot er vooral van om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Jack wordt op 9 januari begraven. Het ministerie van Volksgezondheid in New Jersey adviseert iedereen van vijf jaar of ouder zo snel mogelijk een coronavaccin te halen. Coronavaccins zijn veilig en beschermen zeer goed tegen ziekte, aldus het ministerie.

New Jersey zond rond kerst een reclame uit waarin een kind zegt dat hij geen spelletjes en speelgoed, maar een coronavaccin van de kerstman wil.
[Infowars]

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet