Tijdens een toespraak op 12 juli kondigde de Franse president Emmanuel Macron de invoering aan van verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers in ziekenhuizen en een aantal andere instellingen. De nieuwe maatregelen zijn controversieel en zullen naar verwachting ongeveer 700.000 mensen treffen, bericht zerohedge.com.

Deze stap maakt deel uit van een nieuwe fase in het Franse plan om de pandemie in te dammen, gezien de verspreiding van de naar verluidt zeer besmettelijke Deltavariant.

Zoals Niall McCarthy van Statista opmerkt, heeft Frankrijk zich dus aangesloten bij een lijst van zo’n 15 landen die hebben besloten tot op zekere hoogte verplichte vaccinatie op te leggen.

Zoals deze kaart laat zien, hebben tot nu toe slechts drie landen het verplicht gesteld voor de hele bevolking: Tadzjikistan, Turkmenistan en Vaticaanstad. Andere landen hebben vaccinatie verplicht gesteld voor gezondheidswerkers of voor bepaalde beroepen die veel menselijk contact vereisen, waaronder het VK, Italië en Griekenland.

Meer infografieken vindt u op Statista

In Rusland bijvoorbeeld is vaccinatie van werknemers in de dienstensector verplicht in sommige steden zoals Moskou en Sint-Petersburg, terwijl in de VS San Francisco onlangs heeft aangekondigd vaccinatie verplicht te stellen voor alle 35.000 gemeentelijke werknemers.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden sterven

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.