Gisteren was een bijzonder mooie dag voor Thierry Baudet en zijn grote liefde Davide Heijmans. Tot voor kort noemde Baudet haar zijn “verloofde.” Maar vanaf nu mag hij haar zijn “vrouw” noemen. De twee zijn donderdag namelijk ein-de-lijk in het huwelijksbootje gestapt. Heel mooi! Gefeliciteerd. Nu willen we graag een heel elftal aan gezonde kinderen zien. En snel een beetje!

Zo! Waar we het de laatste tijd steeds gehad hebben over al het coronanieuws en de zware politieke gevechten in ons land is er vandaag zowaar heel leuk, positief nieuws. Thierry Baudet is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van zijn leven, Davide Heijmans. De twee waren al een tijd verloofd, maar vanaf nu kan Thierry Davide dus eindelijk zijn “vrouw” of “echtgenote” noemen, in plaats van “mijn verloofde.”

Hartstikke mooi, natuurlijk. De felicitaties stromen dan ook binnen op de socials. Zelfs Geert Wilders heeft een leuk berichtje geschreven op Twitter om de twee een mooie toekomst samen te wensen:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo is het! Gefeliciteerd, Davide en Thierry. Geniet van de eerste huwelijksdagen (en -weken), en daarna willen we zo snel mogelijk kleine Baudetjes zien. Dus hop, aan de slag!

Op de Dagelijkse standaard staat dit. En er is meer.

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet