Het hele wereldidee dat gedeeld wordt door het overweldigende deel van de partijen in deze zaal, maar dus ook in Nederland, onderschrijf ik gewoon niet, zei FVD-voorman Thierry Baudet donderdag in de Kamer.

“Bottom line is dat een overweldigende meerderheid in deze Kamer en ook elders in het land wil dat de migratie doorgaat, de demografische transitie, de omvolking; wil dat de macht van de EU doorgaat; wil dat de klimaatplannen een hele grote rol spelen in de politieke agenda; en gelooft dat corona een groot gevaar is waar vaccinatie en QR-code een oplossing voor is,” zei Baudet.

Fundamenteel oneens

“Ik ben het op al die punten echt fundamenteel oneens,” benadrukte hij. “Ik wil referenda, ik wil veel lagere belastingen, ik wil helemaal niet al die herverdelingen, ik wil helemaal niet al die immigratie, al die coronaregels.”

Het hele wereldbeeld, de hele geschiedopvatting waar dit allemaal uit voortkomt, deel ik niet,” zei Baudet over het regeerakkoord. “Het is niet mijn visie.”

Succes!

“Ik dacht dat ik wel een beetje in tune was, maar dat ben ik blijkbaar niet. Een overweldigend deel van de bevolking stemt hier ook op, wil dit, wil al die klotewindmolens, wil al die immigranten, wil onbetaalbare huizen en wil die sukkels in de EU die alles beslissen voor ons. Blijkbaar willen mensen dat. Dus ga het maar doen. Succes!” aldus Baudet.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet