<a href="https://i2.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/07/BrighterFuture.40×72.©.Jhenderson_11zon.jpg?fit=1500%2C675&ssl=1" data-caption="Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot) Original Paintings – Fine Art Prints.”>
Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot) Original Paintings – Fine Art Prints.

Tijd voor de wekelijkse update van bijwerkingen die door de Universiteit van Uppsala zijn ingevoerd in de database van de WHO, VigiAccess. Sinds 14 juli zijn er nog eens 73.362 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie met COVID-19 vaccins bijgekomen. Dit brengt het totaal aantal meldingen op 1.490.915. De afgelopen week heeft de stijging van het sterftecijfer, die de week ervoor al duidelijk was, zich voortgezet. Momenteel zijn er 135 sterfgevallen per dag na de COVID-19 vaccinatie, een aanzienlijke stijging in vergelijking met de 72 en 98 sterfgevallen van de vorige weken. Het hogere sterftecijfer komt ook tot uiting in de normering per 100.000 meldingen: per 100.000 meldingen worden 669 sterfgevallen gemeld, een stijging van 33 ten opzichte van de week ervoor, bericht sciencefiles.org.

Klik voor groot

Bovenaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie sterfgevallen / Onderaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie sterfgevallen per 100.000 meldingen.

Vanaf vandaag maakt sciencefiles.org gebruik van het feit dat zij nu over een historische reeks van gegevens beschikken, waarin vanaf 18 mei met wekelijkse tussenpozen gegevens van VigiAccess zijn opgenomen. Op basis van deze gegevens kunnen zij aantonen hoe de aandacht voor myocarditis (hartspierontsteking) en pericarditis (hartzakjesontsteking), eerst door het Amerikaanse CDC en vervolgens door het Europese EMA, van invloed is geweest op het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis dat in VigiAccess als ongewenste bijwerkingen is geregistreerd. De volgende figuur laat zien hoe het aantal meldingen van myocarditis en pericarditis, gestandaardiseerd op 100.000 meldingen, zich de afgelopen weken heeft ontwikkeld:

Gemelde gevallen van myocarditis en pericarditis per 100.000 meldingen.

Zoals men kan zien, neemt het aantal gemelde gevallen van myocarditis en pericarditis abrupt toe nadat de CDC de aandacht op myocarditis en pericarditis heeft gevestigd. Men kan ook zeggen dat vanaf het moment dat een bijwerking als zodanig wordt benoemd en als het ware wordt vrijgegeven voor diagnose, zodat een arts die dat doet niet bang hoeft te zijn om zich daarmee te onderscheiden van de massa artsen, plotseling wordt ontdekt dat het een bijwerking is. Aangezien de gegevens in de bovenstaande figuur gestandaardiseerd zijn tot 100.000 meldingen, zou men normaal een min of meer horizontale lijn verwachten met enkele schommelingen maar geen continue stijging.

Een voortdurende toename, zoals in dit geval, is een bewijs dat de overeenkomstige bijwerking steeds vaker als bijwerking wordt gediagnosticeerd omdat de CDC en anderen hebben gezegd dat het een bijwerking van COVID-19-vaccins is. Deze constatering alleen al is voldoende om een ruw idee te krijgen van alle bijwerkingen die NIET worden toegeschreven aan de vaccins die ze hoogstwaarschijnlijk hebben veroorzaakt. De incidentie van de bijwerkingen “myocarditis” en “pericarditis” is sinds 2 juni verdrievoudigd. Drie keer zoveel meldingen als reactie op het vrijgeven van de bijwerking. Een welsprekende getuigenis van het kuddegedrag van dokters: wat voor de vrijlating wordt gediagnosticeerd, is niet wat daarna wordt gediagnosticeerd. Het is allemaal een kwestie van perceptie.

De volgende figuur toont de ontwikkeling van de meldingen van gastro-intestinale ziekten na COVID-19 vaccinatie. Zoals blijkt, is de frequentie van de meldingen (gestandaardiseerd op 100.000 meldingen) enigszins gedaald en sindsdien min of meer stabiel gebleven op ongeveer 22.000 per 100.000 meldingen, wat betekent dat elke vijfde persoon die na vaccinatie bijwerkingen krijgt, een maag- of darmaandoening krijgt.

Gemelde gevallen van maag- darmziekten per 100.000 meldingen.

Gastro-intestinale ziekten omvatten in hoofdzaak:

  • Misselijkheid (132.900 meldingen).
  • Braken (39.271 meldingen).
  • Diarree (34.903 meldingen).
  • Abdominale pijn (25.918 meldingen).
  • Zwelling van de tong of de mond (4.394 meldingen).
  • Pijn in of rond de mond (3.455 meldingen).

De frequentie van de bijbehorende bijwerkingen en de normaliteit dat een vaccinatie gevolgd wordt door misselijkheid, braken of diarree of buikpijn of zwelling met een waarschijnlijkheid van 20% toont eens te meer aan dat vaccinaties tegen COVID-19 iets heel bijzonders zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controleren

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.