De slavendracht zoals die zo graag door de Chinese koelies wordt gevoerd, wordt nu ook in Nederland voorgeschreven.

Op de verpakking staat dat je het lapje na 3 uur moet weggooien. Ook al werkt het niet. Dat wordt een dure grap (voor mens én milieu).

Het continue getreiter stopt alleen als de burger eens gaat beseffen dat de regels alleen van toepassing zijn op overheidspersoneel. De STAAT DER NEDERLANDEN gaat niet over de bedrijfsuitrusting van iemand die daar niet werkt.

Het is nog altijd beter om dag en nacht met een helm op je leven te slijten, want de kans dat er een meteoriet op je hoofd terecht komt is oneindig veel groter dan dat je door het SARS-CoV-2 virus wordt getroffen.

Dus dat ze doodvallen met hun slavernijreglement. Ze treiteren hun personeel maar.


In oktober 2020 werd het slavenmasker al afgebrand. Effectiviteit is alleen bewezen als het gaat om het verslechteren van je gezondheid en een aanslag op hersenen, nieren en lever. De beslissing om dit aan het overheidspersoneel voor te schrijven is er één van indirecte moordpogingen.

Onderzoek TU Delft: ‘mondkapjes schijnveiligheid’

Floris_Stempel 18-10-2020

Consumentenprogramma Kassa liet een team wetenschappers van de TU Delft zeven mondkapjes testen om te zien of zij virusdeeltjes tegen zouden houden. Een medisch masker, waarvan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport eigenlijk niet wil dat consumenten het kopen, kwam als beste uit de test, de rest faalde genadeloos.

De TU Delft heeft tijdens de coronacrisis hard gewerkt aan een testmethode voor mondkapjes waarbij ze een kunststof hoofd waterdamp laten uitademen op normale ademsnelheid. Hiermee wordt onder andere doorlaatbaarheid, maar ook pasvorm van de meest verkochte mondmaskers getest.

Het onderzoek laat zien dat veel maskers lekkage vertonen bij de neus, wangen en kin. Sommige maskers laten ook gewoon waterdamp door. Waterdamp, of aerosolen, wordt algemeen gezien als bron van besmettingen, omdat het coronavirus zich laat meenemen door aerosolen.

Volgens wetenschapper Philomena Bluyssen bieden veel mondmaskers schijnveiligheid en hebben ze hoogstens nut bij niezen of hoesten. De test gaat binnenkort uitgebreid worden met echte proefpersonen.

Het masker gemaakt van een oud laken, gemaakt op basis van een patroon dat op de site van de overheid, komt reteslecht uit de test. De overheid heeft naar aanleiding van deze test dan ook maar besloten het patroon van de site te halen. Alleen het medische KN95 masker werd als ‘goed’ getest, maar deze worden de Nederlanders afgeraden om te kopen.

Reactie ministerie
Het ministerie en de Rijksvoorlichtingsdienst hebben inmiddels gereageerd op de resultaten van het onderzoek. “Het kabinet volgt het OMT in haar advies wat erop neerkomt dat het dragen van een mondkapje niet dé oplossing is tegen de verspreiding van het virus. Het allerbeste is om anderhalve meter afstand te houden, hygiëne te betrachten, bij klachten thuis te blijven en je te laten testen. Het dragen van een mondkapje is wél een aanvullend middel om het risico dat blijft bestaan af te dekken. Nu de epidemie oplaait, helpen alle kleine beetjes – zeker op plekken waar het moeilijk is de anderhalve meter afstand te houden.”

Het Nederlands Normalisatie Instituut is intussen bezig een Nederlands keurmerk voor mondkapjes te ontwikkelen, waardoor consumenten weten wanneer een product een goed mondkapje is.

Milieu
Wereldwijd worden er sinds de coronacrisis iedere maand 129 miljard mondkapjes gebruikt. Een groot deel hiervan zijn de door dit onderzoek nutteloze wegwerpmondkapjes waarvan vele dan ook in het milieu terecht komen. Volgens de activistische milieubeweging Greenpeace is de impact hiervan op het milieu catastrofaal.

Met andere woorden: steeds maar oplossingen bedenken om nog veel grotere problemen te creëren, daar gaat het om.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet