Het is nauwelijks te overtreffen in termen van gewetenloosheid: terwijl de Duitse regering meer dan 30 miljard euro per jaar uitgeeft aan vluchtelingenhulp, migranten en dergelijke (of 1 miljard aan de “strijd tegen rechts”), krijgen de slachtoffers en gewonden van de overstromingsramp – die, let wel, op zijn minst een falen van de autoriteiten was, maar waarschijnlijk een geval van willekeur – slechts 400 miljoen euro aan steun. Dat is ongeveer 300 euro (!) per getroffen persoon. Maar dat is niet genoeg: nu worden de burgers die zich in de wederopbouw bevinden ook nog met COVID-19 vaccinatiecampagnes belaagd, bericht unser-mitteleuropa.com.

Vaccinatiebussen arriveren in overstroomde gebieden

Alsof de getroffenen geen andere zorgen aan hun hoofd hebben, stuurt de deelstaatregering van Rijnland-Palts “Corona-vaccinatiebussen” naar de overstroomde gebieden langs de rivier de Ahr, zodat de mensen als het ware tijdens de opruimingswerkzaamheden hun “shot” kunnen krijgen. En zelfs de vrije keuze van vaccins tussen Pfizer en Johnson&Johnson zal de overstromingsslachtoffers “plezieren”.

“We moeten nu oppassen dat we van het management van de ramp geen superverspreidende gebeurtenis maken”, is de cynische redenering van David Freichel van de Corona-communicatiestaf van de staatskanselarij in de deelstaat.

Het is mogelijk dat de staatskanselarij verwijst naar alle lokale en federale politici die tijdens hun PR-bezoeken aan de crisisgebieden aan hun eigen Corona-maatregelen en -richtlijnen schijt hadden. Merkel en haar politieke collega’s hielden niet de minimale afstand en droegen geen mondkapjes:

In plaats daarvan kan de burger in nood zich nogmaals laten vermanen en instrueren niet af te wijken van de Corona-maatregelen, zelfs niet in een crisissituatie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Globale tijdbom” – Eerste geval van postmortaal onderzoek van tegen SARS-CoV-2 gevaccineerde patiënt; “viraal RNA aangetroffen in elk orgaan van het lichaam”

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.