Senator Ron Johnson sprak woensdag met Maria Bartiromo van Fox News over de coronavaccins. Hij zei dat mensen recht hebben op de waarheid. Dankzij een cabal bestaande uit social media, mainstream media, gezondheidsagentschappen en de overheid krijgen we de waarheid niet te horen, aldus de senator.

De waarheid wordt al maanden verdoezeld, of het nu gaat om gain of function-onderzoek of de effectiviteit van vroegbehandeling. “Ik ben op zoek naar antwoorden. Het klopt gewoon niet.”

“Ik heb vanochtend gegevens uit Israël ontvangen. Daaruit blijkt dat ongeveer 84 procent van de bevolking gevaccineerd is, maar 84 procent van de nieuwe gevallen in Israël doet zich voor onder gevaccineerde individuen. Het ziet er zeker naar uit dat het Pfizer-vaccin niet werkt tegen de deltavariant,” citeert website The Gateway Pundit senator Johnson.

Singapore

In Singapore is het beeld hetzelfde. Drie kwart van de Singaporezen met een positieve coronatest was gevaccineerd, terwijl drie kwart van de 5,7 miljoen inwoners minstens één vaccin heeft gekregen. Singapore heeft de op één na hoogste vaccinatiegraad ter wereld. Het laat zien dat gevaccineerden nog steeds besmettelijk kunnen zijn. Van de 61-plussers met een positieve coronatest was liefst 88 procent ingeënt.

In Singapore zijn de afgelopen 28 dagen 1096 coronagevallen gemeld. Van die gevallen deed 44 procent zich voor bij volledig gevaccineerde mensen, 30 procent bij deels gevaccineerden en iets meer dan een kwart bij ongevaccineerden, schrijft Reuters. Singapore heeft vanwege de nieuwe coronagevallen bepaalde maatregelen weer aangescherpt.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Jason

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet