Naziklaas SSchwab is een semi-Rothschild van moederszijde. Het verklaart veel zo niet alles. Naar voren geschoven, betrouwbaar en waarschijnlijk te chanteren met allerlei onverkwikkelijkheden uit het verleden. Tot voor kort kwaakte Naziklaas er lustig op los. Sinds zijn bezoekje aan Antarctica ligt hij blijkbaar in de diepvries. Hebben ze hem op ijs gezet?

Enige tijd geleden schreef hij nog een boekje, waaruit moest blijken dat ook hij volkomen werd verrast door de plotselinge uitbraak van de (degelijk voorbereide) psychologische oorlog: de corona hoax. In dat boekje legt hij uit, dat we ervan kunnen profiteren en sterker uit de strijd kunnen komen. Naziklaas is een leugenaar, maar een slecht acteur. Zijn leermeester Henry Kissinger is beter uit de verf gekomen.

“Ohne Impfung werden wir nicht sicher sein”

Naziklaas SSchwab

Zonder vaccinatie zullen we niet veilig zijn, volgens de oprichter van het World Economic Forum. Vrijwel iedereen ziet hierin de goedertierenheid van de man. Hij wenst dat iedereen is beschermd tegen een virus, die zo verschrikkelijk huishoudt op onze planeet.

Denkfout.

Hij bedoelde heel wat anders. Hij wil dat iedereen wordt geïnjecteerd met een chemokuur, want “zonder vaccinatie zullen ik en mijn puissant rijke vrinden niet veilig zijn”. Want deze lieden begrijpen heel goed dat als de natuurlijke mens opstaat en weerstand biedt, zij altijd in de minderheid zullen zijn en het onderspit delven. Echter, ze vertrekken niet zonder een bloedbad aan te richten. Deze rijk gestolen elite is uitermate rancuneus. Daarom hebben ze haast, heel veel haast om in ieder geval de westerse bevolking onder controle te krijgen met hun nano-injectie. Als daarbij meer dan de helft van de ouderen sneuvelen en de kinderen worden gesteriliseerd, noemen ze dat een leuke bijkomstigheid. Op deze manier kunnen ze weer een paar eeuwen vooruit en hun weelde verder uitbreiden.

Ze maken haast, omdat er steeds meer storingen op hun frequentie zitten.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet