Nog steeds overlijden veel meer mensen dan gebruikelijk is voor de tijd van het jaar, melden onderzoekers van het statistiekbureau CBS. Er is al maanden sprake van oversterfte. Vorige week overleden naar schatting 4100 mensen, 1050 meer dan te verwachten viel op basis van sterftecijfers van eerdere jaren.

Deze week publiceerden hoogleraar Ronald Meester van de Vrije Universiteit Amsterdam, professor Theo Schetters en informatieanalist Wouter Aukema een analyse over coronavaccinatie en sterfte. Hun onderzoek wijst op de coronavaccinaties als één van de factoren voor de sterfte onder 65- tot 80-jarigen, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

Niet mag doorgaan

Het drietal analyseerde overheidsgegevens over sterftecijfers en officiële cijfers van het vaccinatieprogramma. Uit hun analyse blijkt dat er voor de groep 65- tot 80-jarigen mogelijk een verband is tussen sterfte en vaccins.

De onderzoekers stellen dat er meer onderzoek nodig is en dat massavaccinatie niet mag doorgaan zonder het publiek te informeren over de risico’s:

Our results for the 65 – 80 cohort strongly suggest that further investigation into the direct mortality effects of COVID-19 vaccinations is urgently called for, and that the current mass vaccination campaign should not be continued without proper public information about the risks.

Duitsland

Toen Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zorgminister Hugo de Jonge confronteerde met het onderzoek werd hij beschuldigd van het verspreiden van ‘desinformatie’.

Eerder zagen Duitse onderzoekers een verband tussen oversterfte en vaccinatiegraad. De Duitse politica Ute Bergner (Bürger für Thüringen) liet onderzoek doen naar de oversterfte in de deelstaat Thüringen. De statistici die ze inhuurde kwamen tot de conclusie dat de oversterfte toeneemt met de verhoging van de vaccinatiegraad.

5
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet