Afgelopen week is een Poolse parlementaire onderzoekscommissie gestart als onderdeel van het Neurenberg 2.0-project, een burgerinitiatief. Bij de drie uur durende presentatie van de commissie en het project was de Duitse advocaat Reiner Füllmich te gast.

De commissie zal worden geleid door het Poolse parlementslid Grzegorz Braun, voormalig Europarlementariër professor Miroslaw Piotrowski, politicus Pawel Skutecki en advocaat Jacek Wilk.

Het project is gestart om informatie te verzamelen over misdaden die zijn gepleegd en de personen aan te klagen die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor deze misdaden.

De beelden zijn gemaakt door Regnum TV:Juridische stappen

De initiatiefnemers van Neurenberg 2.0 zeggen dat de Poolse regering en met name het ministerie van Volksgezondheid en de agentschappen die eronder hangen de Poolse bevolking veel onrecht hebben aangedaan. De naam van het project is puur symbolisch, zo laten ze weten.

De onderzoekscommissie zou samen met Füllmich juridische stappen voorbereiden tegen wat zij ‘het nieuwe totalitarisme’ noemen, schrijft de krant France-Soir.

Grootste uitdaging

De mensheid staat op dit moment voor de grootste uitdaging uit de geschiedenis. Grote multinationals hebben onze wereld ingrijpend veranderd en vernietigen daarbij op ongekende wijze de gezondheid, rijkdom en levens van miljarden mensen. Veel regeringen vechten – onder invloed van de globalistsen – tegen hun eigen bevolking, schrijven de projectleiders in een manifest dat door France-Soir is vertaald.

Regeringen hebben fundamentele wetten en vrijheden geschonden door middel van leugens, terreur en angst. Zij zijn de lokale toezichthouders geworden van onderdrukkende, criminele en internationale groepen, schrijven ze.

“Het is onze plicht om weerstand te bieden aan het gezag dat misbruik maakt van haar voorrechten, net zoals het noodzakelijk is om te vechten tegen dictatuur in al zijn vormen. We protesteren niet alleen tegen de verschillende vormen van intimidatie, maar vooral tegen de tirannieke macht die geen naam heeft, maar die vandaag de dag de wereld van de financiën, media, politie en politiek regeert.”

“Menselijke waardigheid, waarheid en natuurrecht kunnen niet definitief verliezen van het nieuwe totalitarisme. Laten we één front vormen en moed houden. We gaan winnen!” zeggen ze.

4.8
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet