Dr. Reiner Fuellmich

Wat nu gebeurt, kan niet eeuwig geheim worden gehouden, zei de Duitse advocaat Reiner Fuellmich in een interview met Health Ranger Mike Adams, aldus Uncut News.

Hij noemde als voorbeeld de bijwerkingen van de Corona-vaccins en zei dat de aantallen sterfgevallen als gevolg van de vaccins vervalst waren. “Zelfs dat is een leugen.” Zij hadden het over ongeveer een half miljoen sterfgevallen na vaccinatie alleen al in de Verenigde Staten, zei Fuellmich, die eraan toevoegde dat dit was bevestigd door de advocaat van Ohio, Tom Renz.

Fuellmich zei ook dat de cijfers in alle andere landen in dezelfde orde van grootte liggen, maar dat ze dit proberen te verdoezelen.

Adams zei dat het cijfer dat hij noemde correct was. “Sommigen zeggen een miljoen, anderen zeggen ‘slechts’ 100.000, maar ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat het een half miljoen is”.

Hij wees er ook op dat in de media vaak wordt beweerd dat sterfgevallen na vaccinatie niets met het vaccin te maken hebben. “In 2020 werd bijna elk sterfgeval toegeschreven aan Corona, maar in 2021 wordt geen enkel sterfgeval in verband gebracht met de vaccins.” “Wow.”

Vanaf 18:10:

In mei van dit jaar kondigde Fuellmich aan dat de grote aanklachten zouden beginnen en daar hebben we niks meer van gehoord  ..


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


De zwendel en corruptie die leidden tot het lanceren van het Covid-virus

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!