Welkom bij Nieuw Westland

In beginsel willen we allemaal hetzelfde:

  • Een respectvolle samenleving waarin je je eigen keuzes kunt maken.

Meer en meer mensen willen vanuit eigen verantwoordelijkheid een nieuwe vorm geven aan verschillende aspecten in de samenleving.
Zo ontstaat er waarde creatie met en voor de regio. Nieuw Westland faciliteert regionale initiatieven en ontwikkelingen richting een respectvolle zelfredzame samenleving. We maken huidige initiatieven zichtbaar, verbinden mensen met vergelijkbare ideeën en helpen mee organiseren daar waar nodig. Nieuw Westland is geïnspireerd door het boek Society 4.0 van Bob de Wit.

Wij hebben getracht een interview af te kijken met Bob de Wit door een mevrouw, die het WEF van Naziklaas SSchwab een “idealistische visie” toedicht. Daar gaan we helaas al binnen een kwartier uit de bocht. We hebben het zelf maar opgezocht en ziedaar, er is al een website van de Regio Nieuw Westland. Klik op het logo:

Vereniging Nieuw Westland

Een zelfredzame samenleving in plaats van een hulpeloos aangeleerde maatschappij, dat is de basis.

Directe democratie met een Afgevaardigde in de Nationale Vergadering, betaald door de Regio en NIET door den Haag. Geen politieke belangenclubjes maar een “boodschappenjongen” met duidelijke instructies die Den Haag opdracht geeft wat zijn regioburgers willen en niet willen. Den Haag gaat nergens meer over en hoeft ook geen subsidies meer te verstrekken die eerst via de belastingen bij andere regio’s wordt weggehaald. Den Haag zal niet meer dan een stadstaat binnen Corporate Nederland zijn, waar oude zaken worden afgewikkeld door de Hoge Commissaris in opdracht van de Gewesten.

Directe democratie heeft twee kenmerken: iedere publieke functionaris moet worden gekozen en iedere beslissing bij meerheid genomen. Er is geen afspraken akkoord, alles moet ad hoc voor de voet weg worden besloten en afgetikt.

Er zal nooit zelfstandigheid zonder een eigen soevereine munt mogelijk zijn. De Euro is geen munt maar een politiek druk- en chantagemiddel.

Het principe van coöperatie zal een belangrijk hulpmiddel zijn om waar nodig krachten te bundelen. Zoals de zorg, voedselvoorziening, infrastructuur, energie, onderwijs en de bank als bewaarplaats van middelen.

Het is een mooi begin voor een veel betere toekomst. Wat mij betreft mag het allerlei namen dragen, maar onder de uitsluitende voorwaarde dat “de macht zal uitgaan van het VOLK”.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet