Konstantinos Vathiotis

De voormalig Griekse universitair hoogleraar strafrecht aan de Democritus Universiteit van Thracië, Konstantinos Vathiotis, heeft de regering beschuldigd van doodslag met voorbedachten rade wegens de druk die zij uitoefent op de burgers om zich verplicht te laten vaccineren onder het dreigement dat anders hun sociale en economische leven wordt verwoest, bericht pronews.gr.

“Met de manier waarop de vaccinatie momenteel verloopt, zijn zij aansprakelijk voor doodslag met voorbedachten rade,” zegt hij.

“Als je massavaccinatie organiseert en er zijn bijwerkingen, waarop baseer je dan je overtuiging dat er geen doden zullen vallen? Zoals ik heb geschreven en mijn studenten heb geleerd, wanneer de dader de uitkomst voorziet en toch blijft handelen zonder zijn overtuiging te baseren op een objectieve basis, dan hebben we mogelijk doodslag met kwaad opzet”.

Verwijzend naar de verplichte COVID-19 vaccinaties die de Mitsotakis-regering wil opleggen, sprak Vathiotis van een gezondheidsdictatuur. “Het beginsel van de democratie werkt niet, de rechtsstaat is ingestort. We hebben de slechtst denkbare gezondheidsdictatuur. De dictatuur van ’67 was een speeltuin vergeleken met wat we nu meemaken,” aldus de jurist, die eraan toevoegde dat verplichte vaccinatie een “vernedering en degradatie van de mens” is.

Daarnaast deed Vathiotis een schokkende onthulling, waarin hij zei dat de aanklager van het hoger beroep, Georgios Tsironis, gezondheidsschade heeft opgelopen door bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin:

“Worden de bijwerkingen gemeld? Of hebben we doodsbange burgers die niet willen toegeven dat ze ernstige bijwerkingen hebben gehad? De aanklager in hoger beroep, George Tsironis, is een kasplantje geworden van de bijwerkingen van AstraZeneca. En niemand praat erover,” zei hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.