De klinische studie op basis waarvan het vaccin van Pfizer werd goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties, blijkt te zijn vervalst. Met andere woorden, er is geen enkel bewijs dat deze vaccins beschermen tegen ernstige ziekte en dood, verklaarde Professor Sucharit Bhakdi tijdens het tweede Artsen voor Covid Ethiek symposium.

Hij voegde eraan toe dat er geen reden is om deze vaccins goed te keuren voor gebruik in noodsituaties. “Waarom is dit in de eerste plaats gebeurd?” vroeg hij.

Bhakdi legde uit dat ons lichaam virussen bestrijdt via twee legers: de marine en de luchtmacht. De wapens die ze gebruiken zijn bijna identiek, maar niet helemaal. Het eerste wapen: antilichamen die voorkomen dat het virus zich aan cellen bindt. Het tweede, veel belangrijkere wapen: lymfocyten, die virussen herkennen en elimineren.

Er zijn barakken over je hele lichaam, zegt Dr. Bhakdi. Dit zijn voornamelijk je lymfeklieren en je milt. Er zijn ook barakken onder je slijmvliezen, bijvoorbeeld in je luchtwegen. Beide gebruiken antilichamen en lymfocyten om virussen te elimineren.

Wanneer je iets via een spier in het lichaam injecteert, bijvoorbeeld een vaccin tegen het coronavirus, wordt alleen de marine in de lymfeknopen ingeschakeld. Hierdoor komen antilichamen en lymfocyten in het bloed vrij die de virussen bestrijden.

Ze activeren de luchtmacht niet. Daardoor worden de cellen in de barakken onder de slijmvliezen niet geactiveerd. Zij vormen dus ook geen antilichamen, die normaal via de slijmvliezen in de luchtwegen terechtkomen.

Geloof al die oplichters en criminelen niet meer

“Al deze vaccins kunnen niet werken en zullen nooit werken omdat de antilichamen zich aan de verkeerde kant van de wand bevinden,” wees de microbioloog erop.

“Als je gevaccineerd bent, ben je nergens tegen beschermd,” zei Bhakdi. Er wordt nu gesproken over “doorbraakinfecties” vanwege nieuwe varianten. “Ze breken nergens doorheen. Er is nooit enige bescherming geweest.”

“Geloof al die oplichters en criminelen niet meer. Ze liegen tegen je,” zei de professor emeritus. “Vaccinatie heeft geen enkel nut. Corona vaccinatie geeft geen bescherming. Geloof al die leugens niet.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Professor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op! (Nederlands ondertiteld)

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet