Sinds de onschuldige blanke agent Derek Chauvin veroordeeld werd, omdat George Floyd een overdosis nam, staan negers boven de wet en kan iedereen die ingrijpt als een neger een misdaad pleegt levenslang krijgen, zelfs als je een politieagent bent.

Een vrouw is woensdagavond verkracht in een metro in Philadelphia terwijl omstanders niets deden om haar te helpen, zeiden de autoriteiten vrijdag, aldus The Daily Caller.

De autoriteiten arresteerden de verdachte, de 35-jarige Fiston Ngoy, bij het 69th Street Transportation Center nadat een medewerker van de Southeastern Pennsylvania Transportation Authority (SEPTA) de aanval had opgemerkt en de politie had gebeld, zeiden wetshandhavers, volgens NBC 10.

Timothy Bernhardt, hoofdinspecteur van de politie van Upper Darby, zei naar verluidt dat de verkrachting was vastgelegd op beveiligingscamera’s en zei geschokt te zijn dat passagiers in de trein niet ingrepen of de autoriteiten waarschuwden.

“Het is verontrustend dat er zeker mensen op de el waren en dat niemand iets deed om in te grijpen of deze vrouw te helpen,” zei Bernhardt. “De el” is een verwijzing naar de verhoogde metrolijn van Philadelphia die loopt tussen Upper Darby en het Frankford gedeelte van de stad.

Ik hoop dat al die omstanders een ongelooflijk karma over zich heen krijgen, dat hun hele wereld voorgoed doet ophouden en gevolgen heeft voor iedereen die ze kennen en om wie ze geven. Dat is wat ze en lieten gebeuren met een ander medemens.

Nee gekkie, als je blank bent en je klaagt over een neger word je weggezet als racist en white supremacist en ga je de bak en, terwijl de neger alsnog vrijuit gaat.

Veel plezier in het gevang waar 90% van de bevolking uit zwarten bestaat.

Vorige week werd er nog een neger dezelfde dag vrijgelaten nadat hij drie mensen had neergeschoten op een school.

Na de Bolsjewistische staatsgreep door de mensen die Joe Biden aansturen zijn Blanken vogelvrij en mogen negers alles.

Zwarten mogen verkrachten, moorden en stelen van de anti-blanke elite die de macht gegrepen heeft.

Ik haat de VS omdat ze Europa vernietigd hebben in twee ‘wereldoorlogen’, maar ik heb te doen met alle goede Blanke Amerikanen en hoop voor hen dat ze in staat zullen zijn een aantal Staten af te scheiden en daar een etnisch homogene toekomst op te bouwen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Biden: ‘Blanke extremisten vormen grotere bedreiging dan ISIS en al-Qaeda’

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet