Beste Coronagelovigen en injectiefanaten!

Wij geven u al twee jaar allerlei argumenten om het Haagse Regime en het occulte OMT het land uit te trappen, nog steeds bent u er hardnekkig van overtuigd, dat u het goede doet en dat een Regime de waarheid spreekt. U laat zelfs uw kinderen hun toekomst inruilen, zodat u ze mee kunt nemen naar een restaurant of een ski-vakantie. U heeft ALLE recht niet naar ons te luisteren, maar u heeft GEEN ENKEL recht om anderen in een onmogelijke positie te manoeuvreren door uw gedrag. Net zo min als wij u kunnen DWINGEN toe te geven dat u er compleet naast zit, door het Regime in de dwangbuis gehouden en u normaal gesproken gewelddadig in opstand moet komen.

Wij kijken wel uit!

Wij laten dat maar liever over aan uw favoriete weldoener, de CEO van Pfizer, Albert Bourla.

Citaat van de CEO:

“Two doses of the vaccin eoffer very limited protection, if any.”

“Twee doses van het vaccin bieden maar zeer beperkt bescherming, áls het al beschermt.”

“Three doses with a booster … less protection against the infection.”

“Drie doses, inclusief een booster… nog minder bescherming tegen de infectie.”

Met andere woorden: na twee injecties bent u niet beschermd en na de derde loopt u een infectie op. Dit nu is moderne wetenschap. Het is spijtig voor al die studenten “geneeskunde”, die denken dat ze een status zullen verwerven. Zes jaar studie en 4 uurtjes voorlichting over vaccins door een marketing medewerker van de farmaceutische industrie.

Er is studie verricht in Denemarken en Canada, iets wat in Nederland waarschijnlijk verboden is. Uit die studie is namelijk naar voren gekomen dat alle gevaccineerden na 90 dagen ongevaccineerd zijn, met een grote kans om ziek te worden.

Aan Omicron….

De operatie Covid-19 wordt nu zo langzamerhand een draconische kamikaze aktie. Omicron is bedacht om de bijwerkingen van de vaccins te verdoezelen. Door nu iedere snotneus te kwalificeren als “omicron” rijzen de positieve testuitslagen de pan uit.

Na 3 maanden worden wij als Nederlanders weer herenigd. Alsof de muur valt…. Alle gevaccineerden worden weer ongevaccineerd. Er is dan wel € 150 miljard bij de vaccinproducenten blijven hangen met als resultaat dat de “druk op de zorg” alleen maar toeneemt. Waarom? Omdat de natuurlijke weerstand van de mensen door de mRNA injecties alleen maar zal afnemen. Een snotneus betekent dan al snel een IC-opname. En door € 4,5 miljard te bezuinigen op de zorg laat je als Regime zien, dat depopulatie een serieuze zaak is.


“Ik ben Albert Bourla, dierenarts en laat mij niet vaccineren. Ik ben pas 59, goed gezond en werk niet in de zorg. Dus nee, bedankt!”

Doe als Albert!

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet