Terwijl een groeiend aantal wetenschappers en activisten vraagtekens plaatst bij het streven van de Biden-regering om zo snel mogelijk herhalingsvaccinaties onder Amerikanen te verspreiden, is er zojuist meer onderzoek vrijgegeven waaruit blijkt dat herhalingsvaccinaties voor de meeste mensen gewoon niet nodig zijn – vooral degenen die al een keer zijn gevaccineerd, schrijft Zerohedge.com.

Deze bevinding komt uit een rapport waarin de meningen worden geciteerd van een all-star panel van wetenschappers uit de hele wereld, gepubliceerd in de Lancet. De regeringen zouden er beter aan doen zich te concentreren op het immuniseren van de ongevaccineerden en te wachten op meer gegevens over welke boostervaccins zinvol zijn. Bovendien is het nog niet duidelijk welke doses het meest effectief zijn, aldus de auteurs, onder wie twee prominente Amerikaanse FDA-deskundigen.

Aandelen in Moderna, Pfizer en BioNTech daalden na het nieuws, omdat boostervaccins voor hen de sleutel zijn tot een jaarlijkse cash-cow business.

De beoordeling van de wetenschappers is gebaseerd op een groot aantal waarnemingsstudies uit het veld en op gegevens van klinische proeven voordat de vaccins werden goedgekeurd. “Geen van de studies heeft geloofwaardig bewijs geleverd van substantieel afnemende bescherming tegen ernstige ziekte,” schrijven de auteurs.

De betrokken FDA-wetenschappers zijn Marion Gruber, die aan het hoofd staat van FDA’s Office of Vaccine Research and Testing, en haar plaatsvervanger, Philip Krause. Beiden hebben onlangs aangekondigd dat zij later dit jaar willen aftreden. Nu is het vrij duidelijk dat zij dit wellicht doen om zich te verzetten tegen de invoering van booster-injecties.

De WHO heeft aangedrongen tegen een breed gebruik van boosters, zeggende dat het beter zou zijn voor de volksgezondheid om zich te concentreren op het immuniseren van diegenen die nog geen inentingen hebben gekregen, hetzij als gevolg van anti-vaccin sentiment in landen met ruime reserves, of omdat ze leven op plaatsen met weinig toegang tot inentingen.

“Zelfs als uiteindelijk zou blijken dat boosters het risico op ernstige ziekte op middellange termijn verminderen, zouden de huidige vaccinvoorraden meer levens kunnen redden als ze worden gebruikt bij voorheen niet-gevaccineerde bevolkingsgroepen,” schrijven de auteurs.

Bovendien zouden boosters kunnen leiden tot nog meer schadelijke bijwerkingen bij de bevolking, een fenomeen dat niet goed wordt begrepen, zelfs nu gevallen van hartontsteking steeds vaker in verband worden gebracht met mRNA-vaccins.

Lezers kunnen de conclusie van de Lancet hieronder lezen:

s 0140673621020468


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tirannie komt naar Amerika: gezondheidsautoriteit CDC stelt concentratiekampen voor als Covid bestrijdingsmaatregel

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!