Als gegevens en wetenschap echt belangrijk zijn voor de vaccinzeloten, zoals zij beweren, dan is het tijd voor hen om te erkennen dat in elk gebied van de wereld waar het Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin” op grote schaal wordt gebruikt, het aantal gewonden en sterfgevallen enorm stijgt, schrijft Naturalnews.com.

In Singapore bijvoorbeeld, waar 85% van de gehele bevolking – kinderen inbegrepen – nu “volledig gevaccineerd” is, is het dodental groter dan ooit tevoren. Hetzelfde geldt voor IJsland (76 procent volledig gevaccineerd) en Nederland (70 procent volledig gevaccineerd).

In Vermont, de meest gevaccineerde staat in Amerika met 71 procent volledig gevaccineerden (en ongeveer 88 procent gedeeltelijk gevaccineerden), is het aantal sterfgevallen eveneens hoger dan ooit tevoren – ook tijdens de “piek” van de pandemie.

Hoe kan dit als de C-19 griepprikken de “remedie” zijn die ons veilig in het nieuwe normaal zal brengen? Als het waar is wat de regering en de media zeggen, dan zou het coronavirus allang verdwenen moeten zijn, nu de kudde-immuniteit is bereikt.

Het feit dat het tegendeel waar is, toont aan dat het narratief heeft gefaald. De prikken maken mensen duidelijk zieker, en toch pushen de westerse regimes nu “boosters” als de oplossing voor het probleem dat de eerste injecties hebben gecreëerd.

“… het lijkt er steeds meer op dat hoe harder we proberen het virus tegen te houden, hoe erger de terugslag,” schreef Alex Berenson op zijn Substack blog over het volslagen falen van de injecties om ziekte en dood te beëindigen.

“Maar maak je geen zorgen, de boosters zullen alles oplossen!” grapte hij verder.

Denk je nog steeds niet dat deze dingen deel uitmaken van het Merkteken van het Beest?
In plaats van hun plannen te laten varen en de wetenschap te verkiezen boven de politiek, gaan de Covidianen door met het belonen van de geprikten en het straffen van de ongeprikten.

In Singapore gaat de regering door met het opleggen van steeds strengere beperkingen aan ongevaccineerden. Hetzelfde geldt voor Litouwen, waar de ongevaccineerden zelfs geen boodschappen meer mogen doen voor voedsel en andere eerste levensbehoeften, en voor Oostenrijk, waar de ongevaccineerden nauwelijks nog mogen leven.

“Wat ik het meest beangstigend vind is dat deze landen nu goed op weg zijn om zich te ontdoen van hun ongevaccineerde controlegroep, wat voor topambtenaren op het gebied van de volksgezondheid, waaronder Fauci hier in de VS, de hoogste prioriteit heeft,” merkte een van Berenson’s lezers op in de commentarensectie.

“Zij realiseren zich dat het vaccin er niet alleen niet in slaagt mensen tegen covid te beschermen, maar dat het mensen ook erg ziek maakt. De lockdowns en dreigementen tegen de ongevaccineerden hebben nu maar één doel: de overgebleven volhouders dwingen zich te laten vaccineren en de controlegroep te elimineren.”

Naar de mening van deze auteur is dit perspectief te genereus. Het was vanaf het begin van de pandemie en zelfs daarvoor al bekend dat de “Operation Warp Speed” injecties niet bedoeld waren om te genezen, maar eerder om te doden.

Niets van dit alles is een verrassing voor diegenen die dit allemaal gepland hebben, omdat het met opzet is gedaan. Het ging nooit om een vermeend virus of om de volksgezondheid; het ging altijd al om controle, genocide en het inluiden van de nieuwe één-wereld regering en het beest-systeem dat alleen de volledig gevaccineerden als zijn burgers zal accepteren.

“Het is allemaal een machiavellistisch plan,” schreef een andere commentator. “Het is allemaal al vanaf dag één uitgestippeld, samen met het narratief.”

“Dit is waarom we geen schapen kunnen zijn en hier tegenin moeten gaan. Niets heeft enige zin. Ik denk niet eens dat het om geld gaat; het gaat volledig om macht en controle.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Dr. Bridle: Er is geen pandemie van de ongevaccineerden – De gevaccineerden veroorzaken de varianten

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet