Een Engelse oud-profvoetballer pleit voor een onderzoek nadat deze week opnieuw spelers in elkaar zakten op het veld. Middenvelder John Fleck van Sheffield United zakte tijdens een duel met Reading in elkaar. Hij werd per brancard van het veld gedragen.

De 30-jarige Schotse international werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het zou inmiddels weer goed met hem gaan. De afgelopen maanden gingen talloze voetballers en andere topatleten plotseling tegen de grond.

Gisteren was het opnieuw raak. Tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Sheriff Tiraspol in Moldavië greep de 26-jarige Adama Traore in de 77e minuut naar zijn borst. Terwijl hij naar de grond ging, schoten artsen de aanvaller uit Mali te hulp.

“Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken op het veld voordat er een onderzoek wordt ingesteld?” twittert oud-profvoetballer Matt Le Tissier.

Het is niet duidelijk of Fleck en Traore het coronavaccin hebben gekregen. Volgens dr. Yaffa Shir-Raz is het aantal hartdoden onder FIFA-spelers in 2021 vervijfvoudigd. “Wat is de oorzaak van deze plotse epidemie?” vraagt Shir-Raz.
[Summit News]

4.5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet