Beste Nederlanders.

Begrijpt u eigenlijk wel goed wat u overkomt?

Het WEF/WHO Regime Rutte, thans volledig gecontroleerd door buitenlandse machten als de WHO, het WEF, de VN en Brussel, vaart onder valse vlag. De STAAT DER NEDERLANDEN is een CORPORATIE met vele, vele dochterondernemingen, wijd en zijd vertakt over de gehele wereld. Geregistreerd in Washington D.C. en in staat van faillissement. Er wordt naar een andere aandeelhouder gezocht. De STAAT is een gelijkschakeling met mega concerns als SHELL, UNILEVER, DSM, etc. De Nederlandse staatsburger is een personeelslid, die zorgt via de dochteronderneming Belastingdienst voor de instandhouding van de STAAT en haar handhavingsmiddelen. Vergis u niet: u betaalt belasting om het controle-apparaat in stand te houden.

Wat overkomt ons dan nu – we staan er bij en kijken er naar.

De cruciale datum is de uitvaardiging van een totale lockdown van 14 dagen op 15 maart 2020. Op deze dag zijn alle Nederlanders ASIELZOEKERS geworden, vluchteling in eigen land. Zonder rechten en met steeds meer plichten. Er worden methoden bedacht om iedereen weer binnen te laten op voorwaarden. Vanaf dat moment is de bevolking in gijzeling genomen, niet in de laatste plaats door eigen toedoen. Door NIET te vragen naar de essentiële aanleidingen voor de UITZETTING van alle Nederlanders. Iedereen staat te rammen op de poort om weer naar binnen te mogen. Het domste wat je kunt doen.

(1) Patient ZERO is nooit gevonden. Er zijn namelijk verschillende patients ZERO getraceerd en dat is onmogelijk. De eerste gevallen van corona zijn random geconstateerd, eerst in Brabant – met name in het zwaar vervuilde Q-koorts gebied – later her en der. Contacten waren er onderling niet geweest, dus moest er de theorie van de druppeltjes worden bedacht en het feit dat je zonder ziek te zijn en zelfs zonder symptomen een ander op afstand kan besmetten. Oude gevangenisprotocollen van de CIA werden uit de kast gehaald als de sociale afstandsregels. Handen kapotwassen werd letterlijk genomen. De zinloosheid van de maatregelen werden door niemand aan de kaak gesteld.

(2) SARS-CoV-2 is als virus nooit aangetoond, dit is bevestigd door de geestelijk moeder van de volledig incompetente en gecorrumpeerde PCR-test Marion Koopmans. Deze PCR-test toont niets aan, want is daar nooit voor bedoeld.

(3) COVID-19 is als ziekte tengevolge van dat nooit bewezen virus niet aangetoond. Het is slechts een nieuwe registratie waar Influenza als doodsoorzaak 100% is weggevallen sinds de registratie onder COVID-19.

(4) Een pandemie is van oorsprong een cumulatie van sterfgevallen door één oorzaak. Sinds een aantal jaren is de definitie stilzwijgend veranderd. Een pandemie wordt nu gebaseerd op het aantal (vals)-positieve testuitslagen. De sterftecijfers tonen onomstotelijk aan dat er van een pandemie geen sprake is. Tijdens de lockdown was er zelfs sprake van ondersterfte, de oorzaak daarvan kan worden gevonden in het sluiten van de reguliere zorg. Met andere woorden: de ziekenhuizen bleven leeg en dat scheelde duizenden medische missers per maand.

(5) Grote ondernemingen draaiden én draaien nog steeds crescendo. De kleine ondernemer, de middenstanders, waren de klos en zullen worden weggevaagd, vroeg of laat. Een oude marxistische droom is het elimineren van de middenklasse. Dit is geen toeval aangezien Karl Marx zijn schrijfseltjes baseerde op het Vaticaanse centralisme en werd gefinancierd door het bankenkartel in opkomst. In de grote supermarkten is het ultra veilig: er is nog nooit een gesloten wegens het feit dat het een besmettingshaard was.

(6) De Mainstream Media zijn volledig verantwoordelijk te stellen voor desinformatie, angstporno, het verspreiden van leugens en het onderdrukken van de naakte feiten.

(7) Vrijwel niemand legt het verband tussen COVID-19 en het Acute Radiation Syndrome. Het zijn namelijk exact dezelfde symptomen, als deze zich voordoen. Het verklaart ook waarom de druppeltjestheorie en a-symptomatische besmettingssprookjes in de wereld zijn geschopt. Het is anders namelijk niet te verklaren dat er geen lijn in de verspreing van de besmettingen is te vinden. Zorgcentra en scholen, universiteiten, ziekenhuizen, allemaal brandhaarden en allemaal een 5G installatie op het dak.

(8) De oude griep was er, omdat het seizoen wisselt en er energetisch dingen veranderen. Een griepGOLF ontstaat doordat er een nieuw soort straling op de bevolking wordt losgelaten. Een PANDEMIE is de combinatie van toegepaste nanotechnologie, hoogfrequente straling en het probleem vergrijzing.

(9) Het financiële model staat op klappen, dit wordt de Great Reset genoemd. Maar het is niets anders dan een Grote Onteigeningsoperatie.

Beste Nederlanders, u wordt aan de lopende band belazerd en op het verkeerde been gezet.

We zijn als staatsburger gestript van al onze rechten en ons eigen land UITGEZET. Op voorwaarden worden we weer toegelaten. Dit probeert het WEF/WHO Regime met de zogenaamde coronapas”. Als u hieraan toegeeft wordt u dan misschien wel weer toegelaten, maar het is het begin van het einde. Ook gevaccineerden moeten opkomen voor zichzelf en dit pertinent weigeren. Want ook gevaccineerden zijn vogelvrij, laat u niets wijsmaken. Uw smartphone zal een alarmerend rood kruisje vertonen als u uw zoveelste injectie niet heeft gehaald – zie wat er in Israël gebeurt.

Asielzoekers in eigen land? Nederland is van ons en we moeten het terugpakken, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Want weet u en begrijpt u wel, wat ons wordt aangedaan? Het is oude wijn in nieuwe zakken, maar even misdadig. In Neurenberg werden ze voor minder opgehangen.

Dat rare WEF-hoertje in Amsterdam kan dan wel beweren dat het ongepast is met een Jodenster/Star of Covid rond te lopen, maar laat het elitaire communistensekreetje haar tanden hier maar eens op stukbijten.

Dieser gesundheitspaß ist sorgfältig aufzubewahren und dem jeweils behandelnden Arzt zur Einsichtnahme bezw. Eintragung vorzulegen. Einem Nichtarzt braucht dieser Paß nicht vorgelegt werden.

Dat laatste zinnetje is veelzeggend. Hieruit blijkt dat de burger in Nazi-Duitsland meer rechten had dan wat het WEF/WHO Regime Rutte thans van plan is. Iedere KWAKBOL die geen arts is kan u om uw pasje vragen. In Nazi-Duitsland was dat dus verboden.

U moet STOPPEN met het trappelen van ongeduld om uw groene vinkje te kunnen tonen. Voor uw pilsje, etentje en museumbezoek. Eigenlijk moeten we de smartphone wegflikkeren.

De BEZETTING is nooit opgeheven…..

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!