Het slechte nieuws rond het mRNA-vaccin neemt niet af: erkende medische deskundigen maken niet alleen melding van ernstige levensbedreigende, vruchtbaarheids- en onvruchtbaarheidsschade veroorzakende complicaties na de vaccinatie; ook gevaarlijke onderdrukking van het immuunsysteem tot het punt van HIV-achtige symptomen en kanker bij jonge vrouwen zijn waarneembaar, bericht Report24.

Dr. Ryan Cole maakt deel uit van een Idaho Staats Commissie om onafhankelijke informatie te verstrekken aan burgers over Covid vaccinaties. Hij is ook patholoog en eigenaar van een diagnostisch laboratorium. Sinds januari 2021 constateert hij een enorme toename van het aantal gevallen van tumoren op het baarmoederslijmvlies (endometriummelanomen). Volgens zijn waarneming houdt dit verband met een onderdrukking van het immuunsysteem (immunosuppressie), meer bepaald van de T-helpercellen. De door het vaccin veroorzaakte verlaging van het niveau van T-killer cellen leidt ook tot HIV-achtige symptomen en werkt kanker in de hand, zelfs bij jonge vrouwen.

Polyethyleenglycol: miskramen en menstruatiestoornissen

Volgens een Duitse studie en de verklaringen van de voormalige voorzitter van Pfizer, Michael Yeadon, leidt het polyethyleenglycol dat in de twee vaccins zit tot verstoringen van de vrouwelijke cyclus en miskramen. Hij noemt het inenten van jonge vrouwen dan ook “dom en onverantwoord“, omdat het ook leidt tot een opeenhoping van giftige nanodeeltjes in de eierstokken van vrouwen. Hij doelt op de lipide nanodeeltjes die de mRNA-moleculen omhullen en zo het enzymsysteem van het lichaam omzeilen en de menselijke cellen binnendringen om er bioreactoren van te maken voor de productie van spike-eiwitten.

Volgens Yeadon roept dit herinneringen op aan de ramp met thalidomide, dat bedoeld was als slaappil en kalmeringsmiddel, en dat leidde tot de zogenaamde phocomelia (zeehondenledematen) – een vinachtige ontwikkeling van de armen, en dus tot ernstige invaliditeit – bij pasgeborenen van zwangere vrouwen die ermee werden behandeld.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Dr. Ryan Cole:

Waar zijn de autopsies van de vaccindoden?

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!