Eerder deze week werd in het pathologisch instituut in Reutlingen, Duitsland, een persconferentie gehouden over de onderzoeksresultaten van een Oostenrijkse, Japanse en Amerikaanse groep onderzoekers inzake Corona-vaccins. De videobeelden van de persconferentie zijn van YouTube verwijderd, bericht Uncutnews.ch.

De groepen onderzochten honderden vaccinflesjes van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. “Wat ze ontdekt hebben is schokkend,” zegt Dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show. De onderzoekteams stuitten op ontelbare kleine scherpe metalen deeltjes, parasieten en allerlei vreemde stoffen die zij niet konden identificeren en nog nooit eerder hadden gezien. “Dingen die niet in een vaccin thuishoren,” zegt Ruby.

Misdaden tegen de mensheid

Ze merkt op dat de deeltjes synchroon bewogen bij verhitting. “Dat is heel eng,” zegt ze.

Volgens Ruby verklaarden de onderzoekers dat elk land of bedrijf dat het vaccinatieprogramma voortzet zou moeten worden aangeklaagd en beschuldigd van misdaden tegen de mensheid. De wetenschappers riepen ook op tot een stopzetting van de vaccinatiecampagnes, zegt zij.

Reeds eerder hebben twee ervaren Duitse pathologen op dezelfde persconferentie hun onderzoek naar 10 sterfgevallen na de Corona-vaccinaties gepresenteerd. Ze waren verrast door de resultaten. Volgens de pathologen zijn vijf sterfgevallen zeer waarschijnlijk te wijten aan het vaccin en zijn twee gevallen waarschijnlijk.

Via Stew Peters Show Rumble-account

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet