WET 1 van de Overlevingskunst: Laat je nooit injecteren. Alleen dan blijf je MENS en kun je de boel nog rechtzetten. Iets of iemand zit te wachten op “The Purebloods”. Mensen bij wie het DNA nog niet is weggeschreven.

Een opeenvolging van asymmetrische berichtgeving is een teken dat er iets niet klopt. Maar zolang de gecontroleerde propaganda – sommigen noemen het media – dat nieuws niet oppikt zal er alleen wat gebeuren als nog denkende mensen hun kans schoon zien en de parlementsgebouwen en ziekenhuizen gaat bestormen om bewijzen van fraude en bedrog veilig te stellen.

CDC bevestigt dat 80% van de COVID-19-gevallen in de VS, veroorzaakt door de Omicron-variant, volledig gevaccineerde personen zijn – en dat 33% booster shots heeft gehad! Conclusie: omicron is WEF-speak voor vaccinschade. Punt.

Heiko von der Leyen, de echtgenoot van EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen, is sinds september 2020 medisch directeur van het Amerikaanse biofarmaceutische bedrijf Orgenesis. Het bedrijf is gespecialiseerd in cel- en gentherapieën. Conclusie: Ursula Von der Leyen wil iedereen vogelvrij verklaren en laten injecteren om er zelf beter van te worden. De foute persoon op een nog foutere plek.

Antarctica is een mysterieus continent. Eén van de eilanden voor de kust heet Rothschild Island, compleet met luchthaven en bunkers. De baas van Moderna draait volledig door als hij beweert: “Omicron en Delta kunnen mensen tegelijk treffen en COMBINEREN om een nog ergere Covid variant te creëren in de komende weken.”

Dat zal dan wel gebeuren op Antarctica…kijk maar naar de naam van de eilanden die de globalisten hebben ingepalmd en zijn gelegen op Antarctica: Coronation Island, Delta Island, Omicron Island, Rothschild Island. Geen samenzweringstheorieën: het staat gewoon op de kaart…. Daarmee is ook verklaard waarom we van delta opeens zijn overgewipt op Omicron.

Als u wel eens van The Yellow Brick Road heeft gehoord, weet u dat deze eilanden allemaal op die route naar het diepe Antarctica liggen, het continent wat voor iedereen is verboden, behalve voor een exquise elite. Wat zit daar achter…?

Naziklaas SSchwab, een levensgevaarlijke mutant van de Rothschild familie – die via SWISSINDO Bank de onderneming VN Incorporated bezitten – heeft de marsorders al gegeven, nadat hij op Antarctica voor de keus is gesteld: “Meedoen of de kogel”. Hij is alleen maar dapper in Davos en zou eieren voor zijn geld hebben gekozen, hopelijk hebben ze hem 7 x geïnjecteerd met nano-technologie voor Blue Tooth om hem de schande van het lopen met een enkelbandje te besparen. Het duidelijkste teken is de rem op de “pandemie”, de Omicron angst en de vaccinatie campagne zoals blijkt uit het volgende nieuws:

De Epoch Times – overigens eveneens gecontroleerde oppositie – meldde vrijdag dat de WHO eindelijk had gereageerd op verzoeken om commentaar en bevestigde dat de WHO geen enkel sterfgeval kon noemen dat kan worden toegeschreven aan omicron.

CDC Directeur Rochelle Walensky – vrijgesteld van vaccinatie – bevestigde vrijdagmiddag dat er in de VS slechts één patiënt in het ziekenhuis is opgenomen als gevolg van omicron.

https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

Dus plotseling blijkt een “500 keer dodelijker nieuwe variant” officieel een blindganger te zijn. Gekke Japie van het variantencircus mag het komen uitleggen. Japie heeft het altijd over “het gedrag” van de mensen en daardoor moeten kinderen van 5 – 12 jaar worden beschermd tegen dat “gedrag” volgens Rare Jaap.

Christine Lagarde – directeur van de Europese Centrale Bank na het vertrek van Mario Draghi – was ook op Antarctica.

Ook deze dame zou in een bunker zijn bedreigd en “gedraaid” en nu worden ingezet door de welwillende krachten.

Zien is geloven.

Over Facebook – wat nu op een onverklaarbare manier is omgebouwd tot Meta – wordt gemeld:

“De advocaten van Meta geven nu in een openbare rechtszaak toe dat ‘fact-checks’ een ‘mening’ zijn. Dezelfde ‘fact-checking’ communicatienetwerken worden nu ook aangewezen als de ware oorzaak van de ‘pandemie’. De meeste van de ‘coronavirus’ (Severe Acute Radiation Syndrome – SARS) sterfgevallen eigenlijk het resultaat zijn van elektromagnetische aanvallen, dus deze stap maakt de weg vrij voor massale strafvervolging van het topmanagement van alle telecom bedrijven.”

Harde bewijzen zien we nog niet, want Meta gaat een mega-datacentrum in de polder bij Zeewolde bouwen. Stroomverbruik ter grootte van een stad als Utrecht. Naast het Microsoft data-centrum in de Wieringermeer de tweede gigantische energieslurper. Nog meer windmolens en vooral zonnepanelen nodig. Nog meer PFAS in het grondwater. Niet vergeten: Facebook is DARPA, dezelfde militaire organisatie die nanotechnologie heeft ontwikkeld waar de wereldbevolking nu mee wordt ingespoten.

Conclusie:

Er schijnt een strijd tussen “goed en slecht” te worden uitgevochten achter de coulissen. Als acteur Biden blijft zitten en de vaccinatie agenda blijft pushen, is er nog niets veranderd. De “slechte” factie – die van Naziklaas en Lagarde – is nog steeds aan de bal. De “goede” factie zijn onbekenden achter de schermen. Als nu de klopjacht op de promotors van “omicron” kan beginnen, weten we één ding. Het zal de bevolking – met name het gevaccineerde deel – zijn die het moet doen. Eerder komen de “welwillende krachten” niet in actie. Ook al is het de “verborgen hand” van hetzelfde monster.

What we are is what we ultimately do.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet