Ten minste 16 procent van degenen die besluiten zich “volledig” te laten vaccineren tegen de covidgriep, verbreken na de prik de banden met hun “ongevaccineerde” dierbaren, zo heeft een nieuwe opiniepeiling uitgewezen, bericht Ethan Huff.

OnePoll vroeg 1.000 Amerikanen om samen met hun vaccinatiestatus eventuele veranderingen die zich in de afgelopen anderhalf jaar hebben voorgedaan met betrekking tot vriendschap bekend te maken. Men ontdekte dat één op de zeven Covidianen – d.w.z. mensen die zich hebben laten vaccineren omdat ze geloven in het plandemische bedrog – ten minste drie “ongevaccineerde” dierbaren uit hun leven heeft verbannen omdat ze de injecties weigeren.

Jennifer Aniston, een of andere verwassen Hollywood nobody, vertelde “The Morning Show” dat zij er persoonlijk voor heeft gekozen verschillende vriendschappen te beëindigen vanwege hun ongeloof in de Covidianen Cultus.

Uit de enquête blijkt dat het verzet tegen de injectie momenteel de belangrijkste reden is waarom Covidianen “breken” met hun vrienden. Liegen, het verzinnen van geruchten en het plegen van ontrouw staan lager op de lijst.

Bijna iedere Covidiaan die de enquête beantwoordde zei dat ze van menig zijn dat hun nu-ex-vrienden die tegen covid-injecties zijn, “regelrechte anti-vaxxers” waren; alsof dit een soort belediging is.

Omdat zij er niet in slaagden hun veel slimmere vrienden zover te krijgen dat zij hun mouwen opstropen voor een Wuhan-injectie, besloten deze Covidianen dat het uit hun leven snijden van hun dierbaren de beste oplossing was.

Ongevaccineerden vier keer meer geneigd om “tolerant” te zijn tegenover hun pro-injectie vrienden

De ongevaccineerden zeggen daarentegen dat zij alleen maar met rust gelaten willen worden om hun eigen persoonlijke gezondheidsbeslissingen te nemen. Als hun volledig gevaccineerde “vrienden” dat niet kunnen accepteren, dan zijn ze misschien nooit echte vrienden geweest.

Terwijl het zeker logisch is dat ongevaccineerde mensen zich ongemakkelijk voelen in de buurt van hun gevaccineerde vrienden – wie wil er nu gebombardeerd worden door al die spike-eiwitten die vrijkomen door het vaccineren? – kan hetzelfde niet worden gezegd van gevaccineerden die zich ongemakkelijk voelen in de buurt van ongevaccineerden.

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Als je vaccin werkt, waar ben je dan bang voor? Als het dat niet doet, wat is het dan wel? Is het gewoon dat je geen tolerantie hebt voor mensen die anders geloven dan jij over een chemische injectie van Big Pharma? Wat is er gebeurd met mijn lichaam, mijn keuze?

De meeste volledig gevaccineerden die klagen over de gevaccineerden en hen uit hun leven bannen, zijn Democraten, zo bleek verder uit het onderzoek. Bijna alle Democraten hebben een injectie gekregen uit het “Operation Warp Speed”-arsenaal van Donald “vader van het vaccin” Trump, terwijl misschien de helft van de Republikeinen dat heeft.

Het zijn met andere woorden de Democraten die niet in staat zijn om iemand te tolereren die niet precies zo denkt en gelooft als zij. Als u denkt dat het waarschijnlijk geen goed idee is om experimentele drugscocktails te nemen die met “warp speed” op de markt zijn gebracht om bijvoorbeeld de boekhouding van Wall Street te kunnen opkrikken, dan zullen deze Democraten u naar de houtschuur brengen voor de heropvoedingszweep.

Interessant is dat slechts ongeveer de helft van de mensen die de vaccins hebben genomen, zich nog steeds zeker voelt over hun beslissing, dus misschien is er hier ook sprake van een soort Stockholm-syndroom.

Misschien hebben de volledig gevaccineerden nu spijt van hun beslissing om de injectie te nemen en nemen ze het hun ongevaccineerde vrienden en familieleden kwalijk dat ze tegen de druk in stand hebben gehouden. De ongevaccineerden gaan nu verder met hun normale leven, terwijl de gevaccineerden zullen moeten afrekenen met de doos van Pandora van de hel die het vaccin voor hen zal veroorzaken.

“Ik denk dat de echte vraag is: willen we de zorg op ons nemen van onze zieke ‘vrienden’ die ons hebben uitgelachen omdat we de prik NIET hebben genomen?”, vraagt een commentator op StudyFinds.org zich af.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom streven globalisten en regeringen zo wanhopig naar 100% vaccinatiepercentages?

Volg Frontnieuws op Telegram

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!