<a href="https://i2.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/07/MAR2020_Sydney_Supermarket_Crowd_Control-1024×322-1.jpg?fit=815%2C498&ssl=1" data-caption="Aldi in Zuid-Sydney © Classy Melissa (CC0)”>
Aldi in Zuid-Sydney © Classy Melissa (CC0)

Een paar dagen geleden kondigde de Australische stad Sydney, die toen al in lockdown was, nog strengere maatregelen aan. De premier van de deelstaat New South Wales, Gladys Berejiklian, wil met deze maatregelen de verspreiding van de “Deltavariant” tegengaan, bericht uncutnews.ch.

Afgelopen zaterdag werden in de Australische deelstaat 82.000 PCR-tests verricht, waarvan er 111 positief waren. Dat is 0,13%. Een derde dode werd ook gemeld: een 80-jarige man.

De meeste winkels in Sydney zijn gesloten. Alleen noodzakelijke winkels zijn open. De bouwplaatsen zijn gesloten. En sinds zaterdag zijn de inwoners van Liverpool, Fairfield en Canterbury-Bankstown, zogeheten Local Government Areas in Sydney, van de buitenwereld afgesneden. In totaal zijn 900.000 mensen getroffen. Tot 30 juli mogen zij het gebied niet verlaten, zelfs niet om te werken.

“Ik weet dat veel mensen boos zullen zijn, op mij en op de regering,” zei premier Berejiklian.

Dit zijn de strengste beperkingen van het vrije verkeer tot nu toe. Burgemeester Frank Carbone van Fairfield zei dat mensen nu geïsoleerd zullen zijn, hun familie niet mogen zien en hun baan zullen verliezen.

Werknemers moeten zo vaak mogelijk thuiswerken en werkgevers die hun werknemers dwingen naar kantoor te komen, riskeren boetes die kunnen oplopen tot 10.000 dollar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australië het meest red-pilled land ter wereld

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.