Ze noemen het Post Pandemic Stress Disorder, of PPSD, maar het zijn in werkelijkheid lange-termijn bijwerkingen van de Covid-vaccins, en zij die durven te klagen, zullen te maken krijgen met de ernstige gevolgen van het uitdagen van het valse narratief van de autoriteiten. De meeste mensen hebben er geen idee van dat gedwongen vaccinatie nog maar het begin is van het “bestrijden” van de pandemie, want psychische stoornissen veroorzaakt door de vaccins worden al gecategoriseerd als PPSD, en gedwongen medicatie voor dat soort angst en depressie is het volgende, schrijft S.D. Wells.

Regelmatig klonter-prik boosters en geestdodende SSRI’s (selectieve serotonine-heropnameremmers antidepressiva) voor alle gevaccineerde schapen binnenkort

Als u dacht dat een Covid-injectie of twee de “truc” zou zijn en u zou redden, had u het mis, want er zijn veel verplichte boosters op komst. Als u dacht dat Covid-vaccins het einde van de “pandemie” waren, hebt u het weer mis. Het gaat er niet om een virus te stoppen, het gaat erom de bevolking onder controle te houden, en artsen over de hele wereld waarschuwen dat miljoenen mensen die zijn “ingeënt” voor Covid nu een verhoogd risico lopen op hartkwalen, hartproblemen, neurologische aandoeningen, en ja, psychologische trauma’s.

Probeert u te voorkomen dat uw vaccinatiepaspoort verloopt? U zult spoedig psychiatrische medicijnen nodig hebben, bekend als SSRI’s, om in aanmerking te komen. Deze medicijnen zijn bedoeld om uw gemoedstoestand aan te pakken en te voorkomen dat u (nog meer) krankzinnig wordt, ook al zijn de vaccins de boosdoener van het trauma. Het is geen PPSD, het is PVHD, Post-Vaccin Hersenaandoening Disorder veroorzaakt door de vaccins. Het is eigenlijk VAIDS – Vaccin-geïnduceerde Auto-Immune Disorder/syndroom waar zoveel mensen nu aan lijden, maar het wordt allemaal door de MSM, de CDC en de FDA in de doofpot gestopt.

Als je verschrikkelijke bijwerkingen ervaart van de Covid-vaccins en het mensen gaat vertellen, zal de overheid, mainstream media, social media je de mond snoeren

Geen enkele burger mag ooit de schuld geven of klagen over vaccinatieschade. Volgens de Amerikaanse overheid bestaat zoiets niet. Alle vaccins zijn altijd 100% veilig en 100% effectief, volgens de FDA en CDC, ook al heeft de wetenschap bewezen dat de Covid-prikken bijna waardeloos zijn tegen infectie en overdracht van Covid-19 en varianten daarvan.

Heb je neurologische stoornissen enkele dagen na het krijgen van de Covid-griepprik? Dat zit allemaal in je hoofd, volgens Big Pharma. Je hebt psychotrope medicijnen nodig voor je “denkbeeldige” probleem dat je bloedstolsels hebt en ineens niet meer kunt lopen. Het wordt bestempeld als PPSD. Je hebt medicatie nodig voor je gedachten, want het is duidelijk dat je de stress van het denken aan de enge variant Omicron (die niet gevaarlijker is dan een gewone hoofdverkoudheid) niet aankunt.

Het grootste deel van je stress komt van het de hele dag dragen van een zuurstofarm mondkapje en het toegediend krijgen van Covid-vaccins die ook de zuurstoftoevoer naar de hersenen beperken. Dit is waarom Big Pharma en de CDC een zondebok nodig hebben, en snel. Het Journal of the American Medical Association (JAMA) en het British Medical Journal (BMJ) hebben al een artikel gepubliceerd waarin de verwondingen door Covid-vaccins worden geweten aan “bio-psychosociale” problemen in de hoofden van de mensen. Je kunt dit niet verzinnen. Ze noemen het Functional Neurological Disorder (FND) om te verklaren waarom perfect gezonde mensen die de Covid-griepprik krijgen plotseling niet meer goed kunnen lopen, de hele dag ernstige spierkrampen hebben, en levensveranderende tremoren.

Het wordt bestempeld als een geestelijke stoornis, en gedwongen psychotrope medicatie is de volgende stap voor nog meer mensen die het lef hebben te klagen over vaccinatieschade. Bereid je voor. Je kunt niets bij het vaccin-industriële complex plaatsen,, want ze zijn al bezig met het publiceren van dekmantels voor door vaccins veroorzaakte slachting en dood, en het zal alleen maar met de aantallen gruwelijker worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Oogst wat je zaait? Artsen vallen sinds half oktober als vliegen in sterfgevallen omschreven als “onverwacht overleden” en “plotseling overleden” 

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet