De gerespecteerde MIT-wetenschapper Stephanie Seneff was vrijdag te gast in het programma The Ingraham Angle op Fox News.

Onlangs waarschuwde dr. Seneff voor de mogelijke langetermijngevolgen van de coronavaccins. We zullen waarschijnlijk een alarmerende toename zien van het aantal gevallen van neurodegeneratieve aandoeningen, zei ze.

Ze zei tegen presentatrice Laura Ingraham dat het schandalig is dat we vaccins geven aan jonge mensen. Die lopen nauwelijks kans om te sterven aan corona, terwijl ze wel beschadigd kunnen worden door de prikken, vooral boosters. “Ik denk dat dit op de lange termijn een verwoestende impact zal hebben,” zei de wetenschapper
Watch the latest video at foxnews.com

Parkinson

De coronaprik wordt in de arm gespoten, met als gevolg dat spiercellen van slag raken en immuuncellen optrommelen. Die nemen vervolgens het vaccin op en beginnen het spike-eiwit aan te maken.

De immuuncellen komen in het lymfestelsel terecht, maar ook in de milt. Dat is ook het orgaan waar de ziekte van Parkinson en andere neurodegeneratieve aandoeningen ontstaan, legde dr. Seneff uit.

Alles aan doen

Het werkt volgens haar als volgt: prionachtige eiwitten worden door de immuuncellen naar de kiemcentra in de milt gebracht, waar ze exosomen produceren. Daarbij komen de toxische eiwitten vrij, die via de zwervende zenuw naar het brein worden vervoerd en daar schade toebrengen.

Ouders moeten er alles aan doen om te voorkomen dat hun kinderen gevaccineerd worden tegen corona, benadrukte de wetenschapper.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet