De advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft zorgminister Hugo de Jonge vandaag per brief gesommeerd de vaccinatiecampagne onmiddellijk stil te leggen. Bij gebreke wordt een kortgedingprocedure opgestart en gaan alle bewijsstukken naar de voorzieningenrechter.

Het gaat daarbij om meer dan 2000 meldingen die zijn gedaan bij het meldpunt vaccinatie van de commissie, waaronder 1137 sterfgevallen, en een onderzoeksrapport waaruit zal blijken dat de vaccinaties tot ernstige gezondheidsschade en sterfte kunnen leiden.

De advocaat wijst minister De Jonge er in een brief op dat de BPOC2020 dagelijks persoonlijke verklaringen van mensen ontvangt over overlijdens en ernstige bijwerkingen na de coronavaccinatie.

Uiterst zorgelijk

De advocaat schrijft dat de inhoud van de verklaringen ‘uiterst zorgelijk’ is. “Uit deze verklaringen volgt dat na de vaccinatie onder meer verlammingsverschijnselen, hersenbloedingen, hartfalen en in zeer veel gevallen zelfs (uiteindelijk) overlijdens optreden.” Meerdere nabestaanden hebben al aangegeven dat ze willen overgaan tot obductie via een lijkschouwer. De advocaat voegt toe dat de vaccins mogelijk schadelijke stoffen bevatten, die niet op de bijsluiter vermeld staan.

“Gezien deze ontwikkelingen, verzoek ik en voor zover nodig sommeer ik u om uw vaccinatiebeleid per direct te beëindigen en daartoe al het nodige te ondernemen,” schrijft de advocaat in de brief aan De Jonge. “Op zijn minst verzoek en sommeer ik u om uw beleid tijdelijk op te schorten.”

Media sluiten ogen voor deze feiten

De BPOC2020 spoort alle personen aan om hun ervaringen zoveel mogelijk met derden te delen en zal al deze feiten onder de aandacht van het publiek brengen, met als doel de mensen te waarschuwen voor de risico’s.

“Helaas hebben de media vooralsnog ervoor gekozen om de ogen te sluiten voor deze feiten,” constateert de advocaat, die een kopie van de brief naar het RIVM heeft gestuurd.

[BPOC]

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!