Ministers van Defensie van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland schijnen een geheim topoverleg te hebben in het Bilderberg Hotel in Garderen op de Veluwe.

Wordt Eurogendfor geactiveerd of zijn er wellicht andere coupplannen? Als de Nederlandse militaire top aanwezig is, voorspelt dat weinig goeds…..

Want ons maken ze niet langer wijs dat het prostitutiekabinet Rutte III-Bis nog een lang leven is beschoren. Ervan uitgaande dat de militaire NATO top de opdracht heeft om te redden wat er te redden valt.

Uit verschillende bronnen wordt bevestigd, dat er nog steeds topoverleg plaatsvindt. Dat is te zien aan de activiteiten van de luchtmachten van Nederland, de VS, Polen en Italië boven de Veluwe. Vanuit Eindhoven vertrekken de Hercules transporttoestellen, vliegen een paar rondjes en landen weer op Eindhoven. Amerikaanse Chinooks zijn gesignaleerd, alsmede verschillende Nederlandse Apache helicopters.

Op dit moment wordt er wederom boven de Veluwe gevlogen.

We hebben geprobeerd een print screen te maken, maar die mislukken half. Er worden echt rondjes boven Garderen gevlogen. Vanmorgen en op dit moment weer. De vluchtlijnen kunnen worden overgenomen, de toestellen zelf niet. Bovendien is onbekend welke toestellen we niet zien omdat de transponders zijn uitgeschakeld.

Wat dit heeft te betekenen zullen we snel genoeg weten, want dit is geen routine overleg.

Het is zolangzamerhand de hoogste tijd dat de NO FLY ZONE wordt afgekondigd.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet