De omvang van de krankzinnigheid laat je steeds weer de adem stokken – zelfs wanneer je denkt dat niets je nog echt kan verrassen. Toch kon ik mijn ogen niet geloven toen een lezer mij een link stuurde naar een artikel in de Hannoversche Allgemeine Zeitung. Alleen al de kop had het: “Begin van het semester: Universiteit Leibniz voert armbanden in voor gevaccineerde en herstelde studenten”, schrijft Reitschuster.de.

Verder staat er: “Om de toegangscontroles te versnellen, moeten gevaccineerde en herstelde studenten en personeelsleden van de Leibniz Universität Hannover voortaan kleurige armbanden dragen. Deze zijn vrijwillig, benadrukt de universiteit. De armbanden zijn al in gebruik bij de Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten in Hannover.”

De krant citeert vervolgens in het artikel achter een betaalmuur een woordvoerster van de universiteit : “Het universiteitsbestuur heeft ‘na intensief beraad’ gekozen voor de oplossing met armbanden.”

Wie niet gevaccineerd is of niet hersteld is, moet bij het betreden van een gebouw een negatieve testuitslag van niet meer dan 24 uur oud kunnen tonen. Armbanden worden niet aan deze groep mensen gegeven.

Wat is er aan de hand in dit land? Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen die als half intelligent en goed opgeleid kunnen worden beschouwd, zo volkomen vergeetachtig zijn voor de geschiedenis? Nee, ik trek hier uitdrukkelijk geen parallellen met de donkerste tijden uit de Duitse geschiedenis – dat zou ongepast zijn. Maar de geschiedenis, ook de Duitse, kent genoeg andere voorbeelden om aan te tonen hoe fataal het is om mensen op basis van biologische kenmerken een etiket op te plakken.

Aan de Leibniz-universiteit zei vice-voorzitter Julia Gillen volgens de krant: “Ik denk dat de banden een pragmatische oplossing zijn die ons in staat stelt zo efficiënt mogelijk te werken”. Zij zei dat het een pragmatische overweging was om de wachtrijen bij de ingang aan te pakken. “Er heerst bezorgdheid onder de mensen dat de armbanden tot discriminatie kunnen leiden,” gaf Gillen toe. Maar omdat het dragen van de armbanden vrijwillig is, acht zij dit risico gering.

De suggestie dat de armbanden vrijwillig zijn, is uiterst hypocriet en bovendien wordt de geschiedenis vergeten. De sociale druk is immens. Het wordt gevoed door massale propaganda. Dit gaat zo ver dat zelfs FDP-leden in het openbaar spreken over de ongevaccineerden als “gevaarlijke sociale lastposten”. Bij dergelijke verbale excessen en een zo grote verdeeldheid in onze samenleving, gooit iedereen die etikettering invoert olie op het vuur van juist deze verdeeldheid. Veel wijst erop dat de vermeende “vrijwilligheid” een indirecte verplichting blijkt te zijn – omdat bijvoorbeeld mensen zonder de “gevaccineerde armband” moeten vrezen voor uitsluiting of laster. Bovendien zijn er voordelen verbonden aan de armband.

Het is ronduit beangstigend met welk een kracht en met welke eenzijdigheid velen vandaag de dag de hooivorken van de geschiedenis pakken. Het is duidelijk dat de diep in de mens verankerde ondiepten die regelmatig voor massale verdeeldheid, discriminatie en uitsluiting in de soort “Homo sapiens” zorgden, hier opnieuw naar voren komen.

Als het “in het reine komen met het verleden” in Duitsland ook maar enigszins succesvol was geweest, zou er een massale verontwaardiging moeten zijn geweest over dergelijke gedrochten. Maar er is niet eens een rudimentaire verontwaardiging.

Donkere tijden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte video

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet