<a href="https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/09/Nicki_Minaj_Realize_NBA_Awards_2017.jpg?fit=799%2C551&ssl=1" data-caption="Uitsnede foto Nicki Minaj © Lightspace Studios (CC BY 3.0)”>
Uitsnede foto Nicki Minaj © Lightspace Studios (CC BY 3.0)

Nadat rapper Nicki Minaj controverse veroorzaakte over een tweet die ze had geplaatst over de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin, begon de mainstream media onmiddellijk te liegen en verkeerd te rapporteren wat ze had gezegd, wat een zeldzame glimp voor normies opleverde van hoe de pers de waarheid verdraait, bericht Summit.news.

Het spektakel begon nadat Minaj tweette over wat er met de vriend van haar neef in Trinidad was gebeurd toen hij het vaccin had genomen.

“Mijn neef in Trinidad neemt het vaccin niet omdat zijn vriend het kreeg en impotent werd. Zijn testikels zijn opgezwollen. Zijn vriend stond op het punt te gaan trouwen en nu heeft het meisje het huwelijk afgeblazen. Dus bid er gewoon over en zorg ervoor dat je blij bent met je beslissing en laat je niet intimideren,” schreef Minaj.

Dat veroorzaakte onmiddellijk een absolute meltdown, zowel onder Minaj’s eigen fans als in de mainstream media, maar de zangeres trok daarna ten strijde tegen de pers die haar boodschap herhaaldelijk verkeerd interpreteerde.

MSNBC’s Joy Reid beweerde dat ze “zo verdrietig was dat je dat deed,” waarop Minaj antwoordde: “Dit is wat er gebeurt als je zo dorstig bent om een andere zwarte vrouw neer te halen (op verzoek van de blanke man), dat je niet de moeite hebt genomen om al mijn tweets te lezen. Mijn God ZUSTER doe het beter, stel je voor dat je domme reet op tv komt een minuut na een tweet om een vals verhaal over een zwarte vrouw te verspreiden.”

Minaj vervolgde met een andere missive waarin ze verklaarde: “De twee blanke mannen die daar zitten en hun hoofd knikken omdat deze Oom Tomiana het werk doet, Chile. Hoe triest.”

De rapper noemde Reid vervolgens een “liegende homofobe trut”, verwijzend naar haar oude blogberichten, waarvan Reid beweerde dat ze het werk waren van een mysterieuze “hacker”.

Andere nieuwsmedia zoals Variety leken vervolgens uitspraken te vervalsen die Minaj in het verleden had gedaan, waarop zij reageerde met: “Dat heb ik nooit gezegd. Ik ben blij dat al mijn tweets online zijn gebleven”.

De media logen ook toen ze beweerden dat Minaj had gezegd dat ze het Met Gala zou mijden vanwege verplichte vaccinaties, waarop de rapper hen corrigeerde: “Drie leugens op een rij van grote nieuwsplatforms. Ik noemde mijn jonge kind als de reden dat ik niet wilde reizen. Maar is het je opgevallen dat GEEN van hen het heeft genoemd? Vraag jezelf af waarom dat is.”

The Daily Beast beweerde ook dat Minaj zei dat ze “bezorgd” was over het vaccin, hoewel ze die woorden nooit heeft gebruikt.

Het hysterische geharrewar en de daaropvolgende laster in reactie op Minaj die alleen maar suggereerde dat mensen zorgvuldig onderzoek zouden moeten doen naar mogelijke bijwerkingen voordat ze het vaccin nemen, geeft een veelzeggend inzicht voor Minaj’s miljoenen fans in hoe het media-industriële complex elke beroemdheid afserveert die het waagt om hun narratief in twijfel te trekken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID ‘vaccin’

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!