In een wanhopige poging om de aandacht af te leiden van de “klonterprikken” (Covid-19 “vaccins”), beweert de mainstream media nu dat de plotselinge en massale toename van hartaanvallen dit jaar te wijten is aan het “gebroken hart syndroom,” “pandemische angst,” en zelfs cannabisgebruik, bericht Ethan Huff.

Het zogenaamde gebroken-hart-syndroom, vroeger bekend als takotsubo of stress-cardiomyopathie, zou bij vrouwen boven de 50 jaar verzwakte hartspieren, kortademigheid en pijn op de borst veroorzaken – en dit alles heeft helemaal niets te maken met de spike-eiwit griepprikken, zo wordt ons verteld.

Hoewel deze toename van hartziekten zich voordoet sinds het moment dat de “Operation Warp Speed” serums in de armen van de mensen werden gespoten, willen de leugenachtige mainstream media het grote publiek doen geloven dat het verdrietig zijn op de een of andere manier de ware boosdoener is.

Er zijn ook krantenkoppen die “klimaatverandering” en “opwarming van de aarde” de schuld geven van een soortgelijke toename van hartproblemen bij jonge kinderen en zelfs bij baby’s die geboren zijn uit vrouwen die de injecties kregen.

“Klimaatverandering verandert baby’s in de baarmoeder: ze zijn vatbaarder voor hartziekten”, luidt een belachelijke kop in de Belgische krant De Morgen.

Een andere kop van The Sunday Times wijt de toename van hartaanvallen aan “pandemische stress en slechte voeding”.

Alleen de Times, zo blijkt, snijdt het echte probleem aan in de hoofdtekst van zijn artikel, door te suggereren dat er een “kleine kans” is dat Covid-19 injectie “een rol heeft gespeeld” in deze stijgende ziektetrend.

Het pandemie narratief begint nu echt te barsten

Aseem Malhotra, een cardioloog en voorzitter van een liefdadigheidsinstelling genaamd de Public Health Collaboration, vergeleek de huidige plandemische crisis met een oorlogsgebied, suggererend dat mensen een soort PTSS-achtig trauma ervaren waardoor hun hart het laat afweten.

In oorlogsgebieden, zegt Malhotra, is bekend dat het aantal hartaanvallen en beroertes toeneemt onder burgers die in het kruisvuur terechtkomen. De plandemie, zegt hij, kan een soortgelijk effect hebben – maar uiteraard niet door de prikken.

Nee, de slagaders raken verstopt door de lockdowns, zegt hij.

“Van de vaccins weten we al dat er op korte termijn een bloedstollingsprobleem was,” zo wordt Malhotra geciteerd. “Op dit moment denk ik niet dat er een sterke aanwijzing is dat dit vaccin-gerelateerd is.”

Tegelijkertijd, “kunnen we het niet volledig uitsluiten,” voegde Malhotra eraan toe. “We moeten het de komende maanden in de gaten houden.”

Pfizer, ondertussen, beweert dat er geen risico is op hartproblemen door het nemen van zijn injecties. In een propaganda-artikel dat het publiceerde, schreef Pfizer dat “hartstilstand geen erkende bijwerking is,” en als je iets anders beweert, wil de CEO van het bedrijf, Albert Bourla, dat je in de gevangenis belandt.

“Komt er geen einde aan de leugens?” vroeg een commentator op Information Liberation.

Iemand anders reageerde met een beroemd citaat van voormalig CIA hoofd William Casey (1981-1987) die zei:

“We zullen weten dat ons desinformatieprogramma compleet is wanneer alles wat het Amerikaanse publiek gelooft vals is.”

“Fauci geeft nu toe dat het ‘vaccin’ niet werkt zoals gepland, wat betekent dat er meer en mogelijk eindeloze ‘booster’ injecties nodig zullen zijn om Covid-19 te stoppen,” schreef een andere commentator over het steeds veranderende plandemische verhaal rond de injecties.

“De fundamentele fout in Fauci’s argumentatie, vastgesteld door de CDC zelf, is dat het virus nooit een serieuze bedreiging is geweest voor iemand anders dan de immuungecompromitteerden en die ouderen met verschillende comorbiditeiten wiens dood vervolgens en oneerlijk kon worden toegeschreven aan Covid-19 door middel van valse PCR-positieven … Het is een feit dat de injecties de ziekte niet stoppen, en de bewering dat ze de symptomen verlichten is ongegrond door het bewijs en is niets meer dan een dan een eigenbelang gissing.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beter

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet