Waarom moet Nederland zo nodig op slot en neemt men het risico dat de Omikron variant een virologisch sprookje is en binnen de kortste keren zal worden ontmaskerd? En dat in de perceptie van de gelovigen de kluit is belazerd?

Eerst even een uitleg waarom het geschenk uit de virologische hemel Omikron te hulp is geroepen en dat ook nog eens voor verschillende doeleinden.

Wij spreken hierbij de hoop uit dat dit artikel wijd en zijd zal worden verbreid door de social media omdat die onze analyse als “feitenvrij nepnieuws” kwalificeren. Vervolgens zullen we dan eens kijken, welke variant dan in aantocht is: de dodelijke kruising van Delta en Omikron?

De geschiedenis herhaalt zich.

In 1918 sloeg de Spaanse Griep om zich heen, nadat de eerste gevallen zich in een Amerikaans legerkamp hadden voorgedaan. Vaak wordt gesuggereerd dat mensen zwak, ziek en misselijk werden van de nieuw geïntroduceerde radiogolven. De Amerikanen die het eerst werden getroffen, zo blijkt achteraf, waren bij wijze van experiment al in de VS gevaccineerd en vervolgens naar Europa verscheept. De eerste golf viel nog mee in vergelijking met de tweede, die over de gehele wereld meer dan 25 miljoen slachtoffers heeft geëist. Men is midden in de pandemie massaal met vaccineren begonnen. De meeste slachtoffers waren mensen in de kracht van hun leven die door hun eigen goed werkend, maar door de vaccins op hol geslagen immuunsysteem zijn geveld. De tweede grote golf waren dus de bijwerkingen van de vaccins.

Datzelfde hebben we nu weer. Een half jaar na de massale injectiecampagne is de tweede golf begonnen, met name in de westerse wereld, waar alle geneesmiddelen tegen de door het 5G-netwerk geïnduceerde SARS (magnetronziekte) categorisch zijn verboden en alleen mag worden gevaccineerd met een gentherapie (volgens de overheid). De in toenemende mate uit de hand aan het lopende bijwerkingsdoden heeft de planners genoopt tot het inroepen van een “variant”, deze keer met de naam Omikron. Een variant van iets wat er om te beginnen al nooit is geweest, is een wonderbaarlijke verschijning, waar de massa met open ogen intrapt. Terwijl de zelfs gemanipuleerde “coronacijfers” aan het teruglopen zijn, is toch besloten tot een preventieve in hechtenisname van een heel volk. Want de lockdown procedure is het ultieme noodprotocol in de gevangenis als de delinquenten in opstand zijn gekomen.

Het WEF/WHO Regime neemt het voortouw.

De vraag is nu wie dit Regime aanstuurt en wie voordeel haalt met de zoveelste poging de economie te ontwrichten.

Normaal gesproken stuurt een volk haar leiders aan, maar dat is al sinds mensenheugenis in de westerse wereld niet meer aan de orde. Belangengroeperingen en geheime agenda’s bepalen al generaties lang de marsroute. Na enkele desastreuze wereldoorlogen zijn de geesten rijp gemaakt voor de One World Order. Maar wel op basis van de recepturen van onbekenden en puissant rijken. De zogenaamde pandemie is het eindschot. Maar zouden de opperheersers op schema zijn? Blijkbaar niet, want anders zou de noodgreep van Regime Rutte c.s. niet nodig zijn geweest. Het had ook meer weg van een ingreep door het OMT, een verdacht belangenclubje, aangevoerd door een veearts en een circus artiest. De wraakactie van Koopmans en Van Dissel, de twee die consequent zeggen dat ze bedreigd worden. In hun wereld is constructieve kritiek of een doodnormale vraag synoniem aan doodsbedreiging. Deze groep zinloze stumperds heeft dus onder leiding van een voor de gelegenheid uitgedost clownsechtpaar de macht naar zich toegetrokken en het WEF/WHO Regime links gepasseerd. De twee hoofdrolspelers van de repeterende treitermomenten werden nu bijgestaan door Van Dissel. Rutte en De Jonge hebben zich ongeloofwaardig klemgelogen, als het ware.

Nu kan de wind uit allerlei hoeken waaien.

In het onwaarschijnlijke geval dat het verhaal klopt dat WEF capo Naziklaas SSchwab en ECB capo Christine Lagarde zijn “gedraaid” door machten die de mensheid zouden moeten redden, is het aannemelijk dat het WEF/WHO Regime Rutte c.s. door nog niet gedraaide krachten uit de macht zijn gezet. dat zou wellicht via de WHO kunnen zijn gespeeld, zodanig dat het OMT de facto hier de orders uitdeelt. men begon zich plotseling te manifesteren, men werd weer “bedreigd” en de verschijning van Van Dissel op een in de haast georganiseerd treitermoment is asymmetrisch.

Als dat verhaal niet blijkt te kloppen, kan de reden wel eens zijn, dat het verhaal wat we hier gisteren publiceerden wel degelijk klopt. Iedereen moet worden ingespoten en DNA mutatie ondergaan om te voorkomen dat het banken/overheidscircus compleet in elkaar stort. Banken en overheden failliet en de bevolking aan de macht.

Een derde mogelijkheid is de minst waarschijnlijke: de goede krachten op deze planeet gaan Nederland pedoparadijs uitruimen van het kwaad. Er komt een militaire lockdown overheen en massale arrestaties zullen volgen. Door het vestigen van militair gezag kan er snelrecht via militaire tribunalen plaatsvinden. De nu afgekondigde lockdown is een voorbereidende maatregel om de mensen van de straat te houden, omdat verwacht wordt dat er vuurgevechten zullen uitbreken.

Conclusie:

De bevolking wordt gebruikt als speelbal en verder nergens in gekend. Er is maar één afdoende maatregel tegen dit nepvirus die een nepziekte veroorzaakt zodat men een neppandemie heeft kunnen afkondigen. Nederlanders, gevaccineerd en gezond, zouden allemaal de neuzen gelijk moeten richten en zeggen:

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet