Overal ter wereld hebben vandaag grote protesten plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. In Amsterdam waren volgens schattingen tienduizenden mensen op de been. Mensen droegen borden met teksten als ‘Wanneer wordt de politie wakker’, ‘Freedom for all’ en ‘Rage against vaccine’.

Kippenvel-beelden uit Londen:

Frankrijk

Ook in Frankrijk gingen talloze mensen de straat op om te protesteren tegen de coronapas en verplichte vaccinaties. Onder meer in Valence, Narbonne en Pau zijn grote demonstraties gemeld. Ook in Marseille, Montpellier, Nantes en Toulouse werden betogingen gehouden. In Parijs, waar een gigantische mensenmassa op de been was, droegen demonstranten spandoeken met teksten als ‘Stop de dictatuur’.

Italië

In Italië demonstreerden ook grote groepen mensen tegen de coronapas. Op zeker 80 pleinen in verschillende steden kwamen mensen bijeen om te demonstreren. Onder meer in Rome, Milaan, Turijn en Napels gingen mensen massaal de straat op. Mensen droegen spandoeken met teksten als ‘Weg met de dictatuur’, ‘Tegen het slavernijpaspoort’ en ‘stop de coronazwendel’.

Australië

In Sydney, waar precies een maand een lockdown geldt, liepen vele duizenden mensen een mars. Ook in Melbourne en Brisbane werd betoogd.

Onder de naam World Wide Demonstration is vandaag in talloze steden over de wereld geprotesteerd tegen de coronamaatregelen.

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Jason

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet