Stefan Noordhoek heeft een filmpje gemaakt waarin hij duidelijk maakt dat bij een vaccinatiegraad van 80 procent en een vaccin dat 50 procent verspreiding tegengaat alsnog twee keer zoveel gevaccineerden als ongevaccineerden ‘besmettelijk’ zijn.

“Dat is raar, want volgens onze regering zijn al deze besmettingen dodelijk gevaarlijk, daarom staan ze op de A-lijst,” zegt Noordhoek. De overheid wil dat de besmettelijke ongevaccineerden zich vanaf 25 september elke 24 uur laten testen. De besmettelijke gevaccineerden, waar er dus twee keer zoveel van zijn, mogen gewoon altijd overal naar binnen.

“Dat is onwettig en tart elke logica,” benadrukt Noordhoek.

Onaanvaardbare polarisatie

Hij krijgt veel positieve reacties. “Dit filmpje vat de onwetenschappelijkheid van de apartheidspas goed samen,” zegt FVD-leider Thierry Baudet. “Het enige wat ze willen is ons allemaal buitensluiten. Dit is hun wraak omdat we niet gehoorzamen. Hou vol en zwicht niet voor de Haagse terreur die op ons afkomt!”

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Briljant filmpje en 100 procent waar. Testen voor Toegang en de coronapas zijn volstrekt onnodig en leiden tot onaanvaardbare polarisatie in de samenleving.”

Gebrek aan logica

“Heel duidelijk filmpje. Dus ook gevaccineerden testen als het om gezondheid gaat. Of eigenlijk, vóóral gevaccineerden testen!” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Journalist Annelies Strikkers reageert: “Onwijs duidelijke video waarmee de onwettigheid en het gebrek aan logica met betrekking tot de coronapas feilloos aangetoond worden.”

4.5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!