De Belgische zangeres Kathleen Aerts, die vooral bekend werd door K3, mocht op tv vertellen over de situatie in Zuid-Afrika, waar ze woont. In dat land verspreidt zich een nieuwe coronavariant. De verbinding viel meerdere keren weg, waarna Aerts op Facebook alsnog haar verhaal deed.

Ze zei op de Zuid-Afrikaanse radio te hebben gehoord dat een Zuid-Afrikaans lab een nieuwe variant heeft ontdekt die niet tot meer ziekenhuisopnames leidt.

“Zuid-Afrika heeft sinds maanden opvallend minder ‘besmettingen’ dan in Europa,” schrijft Aerts. “Zelf ben ik geen cijfertype en gezien cijfers beïnvloedbaar zijn en afhankelijk van vele externe factoren wil ik dit graag staven vanuit mijn eigen ervaring: ik ken momenteel NIEMAND, ook niet in de wijde kring hier in Zuid-Afrika, die Covid heeft.”

Stomverbaasd

Wij waren dan ook stomverbaasd om niet te zeggen geshockeerd hoe de politieke wereld halsoverkop – in minder dan 12 uur – heeft gereageerd: zonder enig deftig onderzoek wordt Zuid-Afrika gestraft enkel maar omdat een wetenschapper in een lab een variant heeft ontdekt en hier eerlijk over communiceerde, aldus Aerts.

“Een travel ban enkel gebaseerd op ‘het zou wel eens de meest besmettelijke kunnen zijn, het zou dit, het zou dat. De straf is hier uitgedeeld nog voor het ‘proces’ plaatsvond.”

Ik volg amper nog het reguliere nieuws

De zangeres zegt al twee jaar verward te zijn door zoveel tegenstrijdige berichtgeving. “Daarom ga ik sinds enige tijd zelf op zoek naar MIJN waarheid. Ik volg amper nog het reguliere nieuws, maar grasduin een stapje verder op internet. Verrassend en inspirerend wat je dan te weten komt,” zegt Aerts. “Word wakker lieve mensen.”

4.2
13
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet