Ongevaccineerden kunnen op termijn niet langer gratis een coronatest afnemen om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld evenementen. Dat heeft het demissionaire kabinet gezegd in de coronapersconferentie.

Daarnaast worden horecaondernemers en organisatoren van evenementen, festivals en sportwedstrijden vanaf 20 september verplicht om een geldig coronatoegangsbewijs te vragen bij bijeenkomsten vanaf 75 personen. Deze eis geldt zowel binnen als buiten.

Vaccinatiedwang is vanaf het begin het doel geweest

Als je dus een avond naar de kroeg wilt en je bent niet gevaccineerd, moet je een test uit eigen zak betalen. Er is veel kritiek op de aangekondigde maatregelen. “Terwijl alle media roepen dat de maatregelen worden afgeschaft, introduceert het kabinet zojuist de apartheidspas voor Nederland,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet.

“Vanaf 20 september kom je geen restaurant of zelfs terras, bioscoop of theater meer in zonder QR-code. Waar is de verontwaardiging?” vraagt hij.

Volgens het kabinet is er ‘geen sprake’ van een verkapte vaccinatieplicht. Dat ziet Baudet anders. “Vaccinatiedwang is vanaf het begin het doel geweest,” zegt hij. “Niet voor de ‘volksgezondheid’ – want dit hele gebeuren heeft daar niets mee te maken – maar om toegang te verkrijgen tot het menselijk lichaam en (daarmee) totale controle te verwerven over mensen.”

Dit is verregaande en onacceptabele medische apartheid!

“Zet je die eerste stap, en laat je je inspuiten met de eerste ronde van niet-werkende ‘vaccins’, dan faciliteer je de staat in het verplicht stellen van die spuitjes voor iedereen,” vervolgt hij. “En dan komt in de herfst de tweede ronde van vaccins, etc. Is dat nou echt zo moeilijk om in te zien?”

“Geen indirecte vaccinatieplicht?! Dit is verregaande en onacceptabele medische apartheid! Geef ons onze vrijheid terug!” twittert Eerste Kamerlid Johan Dessing (FVD).

Jurist Raisa Blommestijn voegt toe: “Ongevaccineerden uitsluiten van evenementen en activiteiten tenzij zij zich op eigen kosten laten testen, is een vorm van indirecte dwang.”

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet