Ook Sigrid Kaag participeert in activiteiten van het World Economic Forum om de ‘Great Reset’ te bespoedigen, schreef De Telegraaf woensdag. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt op Twitter dat het in haar geval veel verder gaat dan ‘participeren’.

“Uit de WEF-papers blijkt dat Kaag een soort WEF-projectleider is en de facto verantwoordelijk is voor de implementatie van WEF-beleid,” stelt Van Houwelingen. Hij voegt toe dat zijn partij daar aanvullende vragen over heeft gesteld.

Reset

Tijdens een recente zoom-vergadering zei de D66-leider: “Ik ben lid van een stroom van denkers bij het World Economic Forum. Het ging op een gegeven moment ook over de Reset. Ze zei in dat verband: “Ik ben de minister die SDGs moet coördineren op nationaal niveau.”

Deze zogeheten Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen zijn door de VN vastgesteld als de nieuwe ontwikkelingsagenda voor 2030.

Grote veranderingen

De Grote Reset en SDGs zijn nauw met elkaar verweven. Elsevier Magazine schrijft: “De grote herstart gaat om vernieuwing van verscheidene systemen. Het WEF grijpt de coronacrisis naar eigen zeggen aan om te kunnen werken aan veerkrachtige, inclusieve en duurzame economieën. Behalve in de financiële wereld, moeten er ook grote veranderingen worden doorgevoerd in andere systemen zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de energievoorziening en de aanpak van klimaatverandering. De zeventien Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties dienen hiervoor als richtlijn.”

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet