Het wordt tijd dat iedereen zich realiseert dat ze een doel najagen dat opzettelijk onmogelijk is en voor altijd achter de horizon zal verdwijnen, meldt The Off-Guardian.

Gisteren gaf minister van Volksgezondheid Sajid Javid in een verklaring aan het parlement over het geplande “vaccinpaspoort” van het Verenigd Koninkrijk toe dat de NHS-pas drie injecties zou vereisen om als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd.

“Zodra alle volwassenen een redelijke kans hebben gehad om hun vaccinatie te krijgen, zijn we van plan om deze vrijstelling te wijzigen en een boosterdosis te eisen,”

Hoewel velen van ons voorspelden dat dit het geval zou zijn, is het de eerste keer dat een Britse politicus dit ook daadwerkelijk hardop heeft gezegd, en nog wel ten overstaan van het parlement ook.

Deze ongelooflijk cynische “evoluerende definitie” van “volledig gevaccineerd” is geen nieuw fenomeen, en is ook niet beperkt tot het Verenigd Koninkrijk.

Israël veranderde maanden geleden zijn definitie van “volledig gevaccineerd” om ook de booster te omvatten. Het ministerie van Volksgezondheid van Nieuw-Zeeland “overweegt” hetzelfde te doen, evenals Australië.

Ook de EU ligt niet ver achter, met voorstellen om reizen afhankelijk te maken van het hebben van een derde dosis.

De VS heeft formeel nog geen nieuwe definitie aangenomen, maar je moet wel blind zijn om de tekenen niet te zien. Gisteren nog kopte de LA Times:

Moet de definitie van ‘volledig gevaccineerd’ worden aangepast zodat het ook een boostershot omvat?

Een artikel op Kaiser Health News vraagt hetzelfde.

Tony Fauci wordt in de Independent geciteerd omdat hij zegt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de definitie wordt aangepast:

“Het zal een kwestie zijn van wanneer, niet of” het krijgen van een booster-injectie zal worden beschouwd als “volledig gevaccineerd”, zei Dr Fauci.

Er verschijnen nu al opiniestukken met de vraag: “Is het veilig om rond te hangen met de niet-geboosten?”

(Deze kop was zo impopulair dat de Atlantic hem slechts een paar uur na publicatie veranderde, en zelfs de gearchiveerde versie lijkt te zijn geschrapt).

Al met al lijkt het vrij duidelijk dat, tegen de tijd dat het 2022 wordt, het grootste deel van de Westerse wereld drie gifprikken nodig zal hebben om als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd.

Het is ook duidelijk dat het niet bij drie zal blijven. Vorige week nog beweerde Pfizer dat zij wellicht “de tijdlijn moeten verschuiven” voor een vierde vaccinatiedosis.

Deze verandering wordt toegeschreven aan Omicron, met artikelen die waarschuwen dat de “nieuwe variant” de gevaccineerden kan “raken”. Fortune bericht:

Omicron laat wetenschappers herdefiniëren wat het betekent om ‘volledig gevaccineerd’ te zijn tegen COVID

Dus, de derde (en misschien vierde) doses zijn (naar verluidt) voor Omicron…maar dat model kan tot in het oneindige doorgaan. Om naar vijf, zes of zeven te gaan hoeven ze alleen maar meer “nieuwe varianten” te “ontdekken”.

Het zal gewoon blijven gaan en gaan.

Maar er is goed nieuws in dit alles, elke keer dat de machthebbers de regels midden in het spel veranderen, is het een kans om mensen uit hun door de media veroorzaakte hypnose te halen.

Er zijn veelbelovende tekenen dat miljoenen reeds gevaccineerden de booster zullen weigeren. Daar kunnen we op bouwen.

Dus vertel het je vrienden met enkelvoudige en dubbele vaccinaties, probeer hun ogen te openen voor het pad dat ze zijn ingeslagen.

Zij beschouwen zichzelf misschien als “volledig gevaccineerd”, maar de overheid doet dat niet, en zal dat ook nooit doen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Premier Nieuw-Zeeland: “Er komt geen einde aan het vaccinatieprogramma”

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet