In Israël zullen deze keer de Arabieren geen punt maken wat betreft hun discriminatie.

In de Media is het niet meer vol te houden dat er in Israël slechts ongevaccineerden de ziekenhuizen worden binnengereden, want die zijn er immers bijna niet meer.

Ter vergelijking: Zweden, dat er al vanaf het begin met de pet naar heeft gegooid: geen mondkapjes, geen lockdowns, geen Covid-paspoort en geen vaccinatieverplichting. Totaal van God los, die ijskonijnen.

Maar in modelstaat Israël was er de muilkorfplicht, aan de lopende band lockdowns, rabiate vaccinatieverplichtng en Covid-paspoorten voor de dagelijkse boodschappen. Geen pasje, geen eten, Punt.

Maar in Nederland is er niets aan de hand. Alleen ongevaccineerde viespeuken belanden aan de beademing. In Nederland is het logisch dat we straks weer worden opgesloten, vanwege verdere bezuinigingen op de zorg en IC-capaciteit. Niet vanwege zogenaamde doorbraakinfecties van een Van Dissel mutant.

De eerste doodzonde in dit land is nu nog gehoorzamen aan het WEF/WHO Regime, de ongekozen verzameling schandknaapjes en stoephoertjes in dienst van Naziklaas Schwab. Een betere betiteling voor dat Haegsche geteisem kunnen we zo snel even niet bedenken. Ze doen alles voor geld en hoeven zich nergens wat van aan te trekken. Nooit meer. De STAAT der NEDERLANDEN is dood en begraven.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!