De Israëlische premier Naftali Bennett verklaarde dat ongevaccineerde burgers zullen worden beperkt van deelname aan de samenleving totdat zij de COVID-injectie nemen, bericht infowars.com.

In een toespraak tot de natie donderdag, drong Bennett erop aan dat burgers die de injectie hebben geweigerd het hele land in gevaar brengen en moeten worden afgezonderd van de samenleving, of meer lockdowns zullen worden opgelegd.

“Er is een tijd en plaats dat deze discussie moet stoppen. De wetenschap is duidelijk: de vaccins werken, ze zijn effectief, ze zijn veilig.” zei Bennett in de primetime toespraak.

“Een miljoen Israëli’s weigeren zich te laten vaccineren. Ze brengen de hele bevolking in gevaar, ze brengen de andere 8 miljoen burgers in het land in gevaar.”

“Vaccinweigeraars brengen de gezondheid van alle anderen in gevaar, van de mensen om hen heen en van de vrijheid van alle Israëli’s. Ze bedreigen onze vrijheid om te werken, de vrijheid van onze kinderen om te leren,” vervolgde hij.

“Degenen die vaccins weigeren, kwetsen ons allemaal, want als we allemaal gevaccineerd zouden zijn, zouden we allemaal in staat zijn om het dagelijks leven te handhaven. Maar als 1 miljoen Israëli’s zich niet blijven laten vaccineren, verplicht dit de 8 miljoen anderen om zich in hun huizen op te sluiten.”

Ongevaccineerden zullen daarom worden verboden om deel te nemen aan activiteiten met meer dan 100 mensen, inclusief naar de synagoge gaan, zei Bennett, tenzij zij op eigen kosten een negatieve COVID-test overleggen.

“Het kabinet Corona heeft vandaag besloten dat vanaf 8 augustus degenen die vaccins weigeren, niet naar de bioscoop, het theater, de synagoge, het pretpark, de voetbalwedstrijd, of welke activiteit dan ook met meer dan 100 mensen, binnen of buiten, zullen kunnen gaan, tenzij zij negatieve resultaten van een coronavirustest meebrengen, op hun kosten, ” verklaarde Bennett.

Bennett zette gevaccineerde Israëli’s ook onder druk om druk uit te oefenen op hun geliefden die nog steeds sceptisch zijn om zich te laten vaccineren.

“Als je een vaccinweigeraar kent, overtuig hem dan, leg hem uit dat hij de gezondheid van anderen op het spel zet. Geef het niet op”, zei Bennett.

De premier verklaarde ook dat het Israëlische “Groene Pas”-programma op 29 juli opnieuw zou worden ingevoerd, nadat het programma vorige maand werd stopgezet in de nasleep van de dalende COVID-gevallen.

De aankondiging van Bennett komt op een moment dat het aantal COVID-gevallen in het land sterk toeneemt door de verspreiding van de “Deltavariant”.

Maar wat Bennett verzuimde te vermelden is dat de helft van de “doorbraakgevallen” in het land zich heeft voorgedaan bij gevaccineerde mensen.

Gelukkig braken in heel Israël protesten uit tegen de draconische aankondiging van Bennett.

Dr. Andrew Kaufman legt uit, met behulp van de wetenschap, hoe de Deltavariant paniekzaaierij is, die gaande is bij de mainstream media.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatisch

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!