De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA waarschuwde onlangs voor een nieuwe, ernstige bijwerking bij het coronavaccin van Janssen. Volgens de autoriteiten is er een verhoogd risico op het Guillain-Barré-syndroom, een zenuwaandoening die tot plotselinge spierverlammingen kan leiden. Het gaat om een onbedoelde reactie van het immuunsysteem.

Wetenschappers waarschuwen dat de coronaprik ook tot allerlei andere neurologische aandoeningen kan leiden. Immunoloog J. Bart Classen publiceerde in februari een paper waarin hij uitlegt hoe mRNA-vaccins prionziektes en andere chronische aandoeningen kunnen veroorzaken. Bij dergelijke ziektes moet je denken aan alzheimer, parkinson en ALS. Bij prionziektes verloopt de eiwitvorming abnormaal.

Classen heeft nu een tweede paper gepubliceerd over het risico op prionziektes na toediening van de coronavaccins van AstraZeneca en Pfizer. De immunoloog baseert zich op gevallen van bijwerkingen van de vaccins die tot juni dit jaar zijn toegediend in Groot-Brittannië.

Bevriezen

Na het AstraZeneca-vaccin werden 185 gevallen van ‘bevriezen’ van lopen gemeld. Een dergelijke stoornis komt vaak voor bij mensen met parkinson. Zij staan voor hun gevoel vastgeplakt aan de grond. Dit bevriezen treedt meestal op bij het lopen of tijdens draaien. Het Pfizer-vaccin resulteerde in 20 meldingen van bevriezen.

In totaal werden 9288 gevallen van trillen of beven gemeld na het AstraZeneca-vaccin en 937 na het Pfizer-vaccin, een ander mogelijk symptoom van parkinson. Daarnaast zijn er gevallen van slaapstoornissen gemeld die kunnen wijzen op fatale familiaire insomnie, een prionziekte.

Duidelijk signaal

De klachten – bevriezen, beven en slaapstoornissen – kunnen volgens Classen worden gelinkt aan prionziektes. Hij spreekt in zijn paper van een ‘duidelijk signaal’. De immunoloog merkt op dat er bewijs is waaruit blijkt dat het spike-eiwit kan leiden tot abnormale eiwitvouwing en het ontstaan van zogeheten lewy-lichaampjes, samenklonteringen van eiwitten in zenuwcellen bij de ziekte van Parkinson.

Classen klaagt dat politici en gezondheidsfunctionarissen een slechte reputatie hebben als het gaat om het beschermen van de volksgezondheid. Hij zegt ook dat het gebruik van de coronavaccins moet worden stilgelegd tot veiligheidsonderzoeken over de langetermijneffecten zijn afgerond.

[Children’s Health Defense]

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.