Het gebeurde gisteren weer, twee keer. Toen ik door de commentaren op een blog post las, vond ik dit: “Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen.” Ik ben lang geleden de tel kwijtgeraakt van het aantal keren dat ik dat geschreven heb gezien, schrijft Randi Pinkerton.

Je hoort het ook. In privégesprekken met mensen die ze vertrouwen, spreken Amerikaanse burgers hun minachting uit over artsen omdat ze ons een verhaal hebben opgedrongen dat geen wetenschappelijke basis had. Velen van ons, misschien wel de meesten, herkenden dit virus onmiddellijk voor wat het is: een gewoon griepvirus dat misschien zo is gemanipuleerd dat het besmettelijker is, zo niet dodelijker, maar dat nauwelijks wezenlijk verschilt van andere griepstammen. We hebben ons hele leven met de seizoensgriep geleefd. We zagen geen reden om er bang voor te zijn totdat de medische gemeenschap, en Anthony Fauci in het bijzonder, leugens begon te vertellen.

En toen de leugens eenmaal begonnen, zijn ze nooit meer gestopt. Van een klein stroompje – “Iedereen wordt er ziek van” – tot de enorme stroom leugens over mondkapjes, “vaccins”, effectieve behandelingen, “We gaan allemaal dood!”, en zelfs het vervalsen van de cijfers om die leugens te staven, is dit bedrog één doorlopende regeringsoperatie geweest. Het werd uitgebuit om de diefstal van de verkiezingen van 2020 mogelijk te maken door middel van mail-in ballots. Nu dat is gelukt, is het doel om de knie van de overheid stevig op de nek van de bevolking te houden.

Het lijkt erop dat onze artsen in grote mate meegingen in de hoax omdat het hen in de schijnwerpers zette. Verbazingwekkend genoeg trok bijna niemand van hen de leugens in twijfel. Ze lieten alles vallen wat ze geleerd hadden in Virologie 101 en gingen volledig “cry wolf.” Het pakte goed voor hen uit. Plotseling stonden zij in het middelpunt van de belangstelling, en hun woorden werden ademloos opgevolgd. Ze namen het in zich op, genoten ervan, paradeerden door de gangen in hun witte jassen, en volgden de dictaten van D.C. religieus op. Velen van hen gingen zelfs nog verder. Ze schreven wetenschappelijke artikelen om het sprookje te promoten en ons, horigen, te instrueren hoe we ons moesten gedragen. Maskeren en sociale distantie – lachwekkend advies in het licht van de werkelijkheid – werden de ijzeren regel. Ze logen ook, om hun eigen belangrijkheid te bevorderen. Ze weigerden patiënten zonder mondkapje te zien, behandelden zieken op hun parkeerplaatsen, lieten de nazorg van patiënten in de steek, stelden noodzakelijke onderzoeken en operaties eindeloos uit, en negeerden in het algemeen de hel die ze de rest van ons aandeden. Het ergste van alles is dat ze ons geen behandeling gaven met medicijnen waarvan de werkzaamheid was bewezen. Want, ziet u, dat waren paardenpillen die niet voor mensen bedoeld waren… tot ook dat een leugen bleek te zijn.

Begrijpt de medische gemeenschap dat ze het vertrouwen van de Amerikanen heeft opgeofferd, mogelijk voor altijd? Erkent men wel de wonden die men zichzelf heeft toegebracht en die nu de relatie tussen artsen en hun patiënten zullen beïnvloeden? Hoe kunnen artsen en verpleegkundigen het vertrouwen van patiënten terugwinnen? Is dat nu wel mogelijk? Want in het koude licht van de dag lijkt het alsof ze ofwel dom ofwel kwaadwillig waren. Gezien het feit dat ze geacht worden goed opgeleide mensen te zijn, lijkt kwaadwillig het meest waarschijnlijk. En dat is angstaanjagend als je bedenkt dat ze nu ieder van ons willen injecteren met een onbewezen stof die misschien wel meer ziekte veroorzaakt dan het virus zelf, en ze zijn bereid ons leven en onze baan te verwoesten om dat voor elkaar te krijgen. Was dit altijd al het doel?

Amerikanen hebben het COVID narratief vanaf het begin wantrouwig bekeken. De tijd heeft bewezen dat ze gelijk hadden. Een lange rij van dokters en verpleegkundigen gezien, ben ik ontzet over de manier waarop de medische gemeenschap COVID heeft gepromoot en dat blijft doen, ondanks het bewijs dat haar leden liegen. Gezien het aantal keren dat ik heb gehoord “Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen”, geloof ik dat we een keerpunt hebben bereikt met betrekking tot de medische zorg. Het unieke vertrouwen dat we in onze dokters stelden is weg, en terecht.

Onze dokters in het veld hadden ons kunnen redden van deze ramp. Ze hadden zich moeten verzetten tegen Anthony Fauci, die misschien wel de personificatie van het kwaad is. In plaats daarvan waren ze medeplichtig aan het bedrog. Ze hebben de leugen bevorderd omdat het hen machtig en rijker maakte.

We hebben achttien maanden van ons leven verloren en lijken geen toekomst te hebben zonder de leugens van COVID. Amerikanen weten dat nu. De woede tegen de medische gemeenschap is net zo witheet als die tegen politici. Bereid je voor op de terugslag, dokters. Jullie vroegen erom, en het komt eraan. Als u denkt dat we die achttien maanden zonder omkijken vaarwel zeggen, heeft u het mis. We zijn niet langer bang. We zijn woedend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Media verdoezelen de schade die de vaccins in Israël, Engeland en Schotland aanrichten

Volg Frontnieuws op Telegram

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!