Vanaf 25 september is de coronapas verplicht in de horeca en cultuur- en evenementensector. De maatregel heeft verregaande gevolgen en stuit op veel verzet. Talloze mensen spreken zich op social media uit tegen de coronapas. Eén van hen is hulpverlener Sjouke-Douwe Stoelwinder.

“Waar is dit maffiakabinet in godsnaam mee bezig? Bedankt graftak Hugo en graftak Rutte,” zegt hij in onderstaand filmpje. “Dankzij jullie kan ik vanaf de 25e van september als ongevaccineerde hulpverlener geen mensen meer helpen die zich in de kroeg in coma zuipen.”

Helemaal niks meer

“Ook mag ik tijdens de hulpverlening geen mensen meer helpen die in nood verkeren op een evenemententerrein,” vervolgt Stoelwinder. “Dankzij jullie maatregelen mag ik als ongevaccineerde hulpverlener helemaal niks meer.”

Vervolgens gooit hij zijn stethoscoop en uniform in de kliko. “Het is tijd om de werkelijkheid onder ogen te zien en te zeggen dat mijn beroep en hobby niet meer uitgeoefend kunnen worden. En dat houdt in dat ik helemaal niets ben.”

Niet buigen

Stoelwinder laat op Facebook weten dat hij inmiddels honderden positieve reacties heeft gekregen op zijn video. “Als je mensen gaat uitsluiten die zich niet willen laten vaccineren en zich weigeren te testen alleen om te bewijzen dat ze gezond zijn, om alleen zo toegang te krijgen tot evenementen, kroegen, restaurants of theaters, dan sluit je niet alleen de mensen uit, maar ook hun beroepen en hobby’s!” zegt hij.

“Doe wat je moet doen en volg je hart. Ik ben dus ook helemaal niet tegen de vax, maar zelf wil ik hem gewoon niet. En zal daar dan ook niet voor buigen!” aldus de hulpverlener.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet