De Belgische huisarts Conrad Haelterman spreekt zich op social media uit tegen het uitsluiten van ongevaccineerden. Hij zei als gevaccineerde een feest te willen geven uitsluitend voor niet-gevaccineerden.

“Verbroedering, groepsknuffel en gekus inbegrepen,” schreef hij op Twitter. “Hopelijk is dit niet discriminerend ten overstaan van collega-gevaccineerden. Iedereen is vrij. Nee tegen de Great Reset-discriminatie.

Iemand reageerde: “Ik zou dat niet doen. Je werkt dan mee aan de tweedelingen.” Waarop Haelterman zei: “De meeste gevaccineerden willen geen contact met niet-gevaccineerden. That’s the point.”

Ik wil deze uitsluiting uitsluiten

Op de vraag hoe hij aanwezigen gaat controleren, antwoordde de huisarts: “Knuffelen is voldoende voor mij.”

Marcel schreef in een reactie: “Wat is de reden van het vermelden van uw eigen medische status én die van de mogelijke gasten? Sluit u tevens wél-gevaccineerden uit? Het klinkt leuk, maar ik zie niks beters dan wat overal gebeurt, uitsluiten van een bepaalde groep en het voortrekken van een andere.”

Haelterman: “Gevaccineerden sluiten niet-gevaccineerden SYSTEMATISCH uit. Ik wil deze uitsluiting uitsluiten. Wij gevaccineerden zijn overal welkom. Nu wil ik verzusteren met de niet-gevaccineerden.”

Crimineel

De plannen lijken licht te zijn gewijzigd. De huisarts liet later weten op korte termijn een samenkomst van gevaccineerden te gaan organiseren, mét niet-gevaccineerden. “Geen elleboogjes. Iedereen knuffelt en zoent elkaar.” Iedereen welkom dus.

Begin deze maand zei Haelterman dat hij het vaccineren van jongeren met een gezond immuunsysteem ‘crimineel’ vindt. “We maken ze ziek. Ik zie het elke dag in mijn praktijk. Twintigers en dertigers, sportief en harde werkers, kunnen plots niet meer vooruit.”

“Ik zie elke dag jongvolwassenen met problemen die ze niet hadden voor vaccinatie,” voegde de huisarts toe.

5
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet