Een nieuwe studie heeft uitgewezen dat veel mensen die “volledig gevaccineerd” waren tegen het coronavirus nu dood zijn, maar CDC hoofd Rochelle Walensky geeft de schuld aan “comorbiditeiten” in plaats van de injecties zelf, bericht Ethan Huff.

In een interview met “Good Morning America” hield de spreekbuis van de Centers for Disease Control and Prevention vol dat 75 procent van de volledig gevaccineerde sterfgevallen voorkomen bij mensen met minstens vier comorbiditeiten, die volgens haar de ware boosdoeners zijn.

“Dus echt, dit zijn mensen die onwel waren om mee te beginnen,” zei Walensky. “En, ja, echt bemoedigend nieuws in de context van Omicron. Dit betekent dat je niet alleen je primaire inentingen moet krijgen, maar ook je boosterserie.”

Grappig, deze bewering dat ze “onwel waren om mee te beginnen” mocht nooit gezegd worden in 2020 in reactie op de pre-vaccinperiode sterfgevallen die zouden zijn veroorzaakt door “covid.”

Zelfs toen herhaaldelijk werd aangetoond dat de meeste “covid” sterfgevallen voorkwamen bij mensen die bijvoorbeeld zwaarlijvig waren, of die andere ernstige gezondheidsproblemen hadden, hield de regering vol dat al deze sterfgevallen “covid” waren.

Nu is de regering echter van gedachten veranderd. Omdat er zoveel sterfgevallen zijn onder mensen die de vaccinaties volgens voorschrift namen, waardoor de vaccinaties in een kwaad daglicht komen te staan, willen farmaceutische industriehoeren zoals Walensky ons doen geloven dat de vaccins volkomen veilig zijn voor iedereen, en dat iedereen die sterft als gevolg van het krijgen ervan, toch wel gestorven zou zijn.

Rochelle Walensky is de nieuwe Tony Fauci: een globalistische spreekbuis die doorgaat met het verspreiden van plandemische leugens

Dit is overigens dezelfde Walensky, die eerder toegaf dat de hele “booster”-injectiecampagne gebaseerd is op “hoop” in plaats van op echte wetenschappelijke gegevens.

Omdat ze niets degelijks kon vinden om een boostercampagne te ondersteunen, gaf Walensky in de herfst aan “TODAY” presentatrice Savannah Guthrie toe dat “er eigenlijk hoop is – we hebben nog geen gegevens”, dat is alles wat er is om op af te gaan voor zover het de wetenschap betreft.

Walensky houdt ook vol dat de resterende 25 procent van volledig gevaccineerde mensen die bleken te zijn overleden zonder vier of meer comorbiditeiten, nog steeds stierven aan “ten minste één andere risicofactor”. Het is nooit te wijten aan de vaccins zelf, is haar bewering.

Twee dagen na haar laatste optreden in “Good Morning America” verscheen Walensky op Fox News, waar ze een vraag ontweek over onderliggende gezondheidsproblemen bij sterfgevallen onder de ongevaccineerden versus de gevaccineerden.

Toen haar specifiek werd gevraagd naar de verdeling van de meer dan 835.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten die worden toegeschreven aan “covid”, en hoeveel van hen comorbiditeit hadden, gaf Walensky gewoon geen antwoord en begon in plaats daarvan over Omicron.

“Met Omicron volgen we dat zeer nauwgezet,” antwoordde Walensky onzinnig op de vraag.

“Ons dodenregister heeft natuurlijk een paar weken nodig om te verzamelen en Omicron is natuurlijk nog maar een paar weken bij ons. Maar die gegevens komen nog wel.”

Een ander excuus dat Walensky aanvoerde om de hordes volledig gevaccineerden weg te verklaren die nu de ziekenhuizen overspoelen met ernstige ziektes, is dat 40 procent van deze patiënten iets anders zou hebben dan covid.

“Wat ik kan zeggen, het verschilt per variant,” voegde ze eraan toe.

“Dus, sommige varianten – ten eerste, we doen in veel ziekenhuizen screening van iedereen die de deur binnenloopt. Wat we zien met de Omicronvariant is dat het de neiging heeft milder te zijn van persoon tot persoon, maar gezien de grote aantallen, dat we meer en meer gevallen het ziekenhuis zien binnenkomen.”

Net als Fauci, graaft Walensky haar gat dieper en dieper. Misschien zal Project Veritas in de komende dagen ook een exposé over haar uitbrengen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaar

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet