Bijgaande videopresentatie handelt over een analyse van de Pfizer injectie, waarbij door de presentator alvast wordt gewaarschuwd niet te kijken als u een zwak hart heeft…..

De vraag is nu hoe lang we dit soort verrassingen nog krijgen voorgeschoteld en of er ooit een eind aan komt.

Poolse wetenschapper Dr. Frank Zalewski legt uit wat hij vond in Pfizer’s vaccin

“THE THING” zo ziet het er uit. Dit krijg je ingespoten. Maar wat is het!? Het heeft een kop en drie poten: een soort KOPVOETER.

Na analyse vond hij in de KOP van het Ding de elementen Koolstof en Aluminium. En Bromide. Het Ding heeft poten in verschillende kleuren. Na analyse bleek de verhouding van de koop en de poten 2 mm om 25.000 mm te zijn. Hij vroeg zich vervolgens af, of het Ding een monsterlijk creatuur met klauwen is, die mensen dood maakt. Of iets met tentakels dat zich vast kan zetten aan iets anders.

Het antwoord is: Nee. Het is namelijk een COVID-vaccin, dit Ding. Het komt in de vorm van eitjes. Misschien zaten ze niet eens in de injecties, sommige zijn pure zoutoplossingen. Maar als we ze testen op een grafiet tape, dan zien we ze. Het is daarom dat er grafeen in de vaccins zit, de voedingsbodem van de eitjes.

Beste gevaccineerde aanwezigen: ik hoop dat u niet flauwvalt, maar dit is wat er na de injectie in uw lichaam gebeurt. Dit Ding gaat zich in u verder ontwikkelen. De kop wordt 20 micron groot, de tentakels 2,5 mm lang! Dit Ding hier is dus gewoon een LEVENSVORM.

Nu moet u zich afvragen: is dit toeval? Als je wilt kun je van alles en nog wat vinden, ook al doet het er niet toe. Ik had drie flesjes, nummers 1, 2 en 3. Het Ding zat in flesje nummer 3. Ik heb het 4 dagen laten groeien en toen in een magnetron verhit.

Na verloop van tijd zien we de kop en de tentakels uit het eitje komen.

Het Ding heeft een vruchtbare voedingsbodem gevonden en het glimlacht naar ons…. Het bestaat uit aluminium en koolstof. Heeft u wel eens gehoord van een levensvorm bestaande uit aluminium en koolstof? Nu wel, want de meerderheid van de mensen heeft het in hun lichaam zitten. De meerderheid, die het “vrijwillig” heeft genomen…. Gelukkig zitten we hier nu bij elkaar en kan ik u het Ding laten zien. Is het een plant, is het stof? Een “wezen” in eiervorm aan mensen toegediend in een vruchtbare en geschikte verpakking.

Ergens, in de buurt van dat Ding kan er iets zijn, dat het tot leven wekt? Zoals een dennenappel, die pas gaat kiemen als het op de geschikte ondergrond ligt. Het Ding lijkt niet te bewegen, in een soort slaaptoestand te verkeren. Wie wil dit Ding in zijn lichaam hebben? Velen van u hebben al gekozen en het Ding verwelkomd. Ik hoop dat het niet wordt geactiveerd.

Verder vraagt hij zich af waarom een gedeelte van de onderzochte vaccins een zoutoplossing waren en een gedeelte met dit Ding gevuld.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet