Wij hebben geen tijd gehad om zoiets onnozels als een persconferentie van twee Rijksambtenaren te volgen.

Dat komt omdat de vertellingen door deze twee medewerkers van de STAAT DER NEDERLANDEN te Washington D.C. slechts zijn bestemd als richtlijnen voor eigen personeel. Het gaat de Nederlanders verder niets aan, wat er intern binnen die onderneming wordt voorgesteld of besloten. U moet het zien aan een “Mededeling voor het Personeel”, meer niet.

De onderneming STAAT DER NEDERLANDEN is bovendien in staat van faillissement en in een overnameprocedure gewikkeld met het World Economic Forum, de vooruitgeschoven post van het bankenkartel. De directie en onderliggend management is aangesteld door het WEF en wordt momenteel getraind op de aansturing van de nieuw te vestigen Tristate Holland door middel van een geënsceneerde noodtoestand en een bedacht “virus”. Wij wensen deze dames en heren veel succes op hun eenzame weg naar verlossing.

Het coronavirus zal altijd blijven.

De ambtenaar die gaat over het Ministerie van Depopulatiezaken, u herkent hem aan zijn doodgraverskop – eigenlijk doet zijn naam er niet toe – brabbelde enkele malen iets over het feit dat het “coronavirus” nooit meer verdwijnt.

Gut…

Afgezien van het feit dat het “coronavirus” non-existent is, is de Doodgraver van Depopulatiezaken blijkbaar er niet van op de hoogte dat dit niet-bestaande virus al sinds mensenheugenis onder de mensen is. Vroeger heette het verkoudheidsvirus of griepvirus.

Eén voordeel heeft deze opmerking alvast. De Doodgraver van dienst heeft er effectief voor gezorgd dat er niet meer naar hem wordt geluisterd.

Veel Nederlanders hebben namelijk uit dit soort opmerkingen geconcludeerd dat ermee wordt bedoeld, dat de “coronamaatregelen” nooit meer zullen verdwijnen. De Doodgraver heeft zijn hand overspeeld. Oftewel: zijn eigen graf alvast gegraven.

Hij denkt dat hij nog van een verdere implosie is te redden via het frauduleus oppompen van de “besmettingscijfers” door GGD en RIVM.

Wij denken dat de GGD en RIVM daar alleen aan gaan meewerken als de Doodgraver medische muilkorfjes verplicht gaat stellen.

Het overheidspersoneel houdt alvast de adem in.

Dus vanavond gaan we gezellig op restaurant zonder QR-code.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet