Veel mensen die lijden aan vreselijke bijwerkingen van covid-vaccins zweren er nog steeds bij. Ze doen alsof er een edelmoedigheid zit in vergiftigd te worden en te sterven, een zelfopoffering. Berichtgevers op Medscape uiten zelden enige woede over het feit dat ze gruwelijk moeten lijden.

Ik moet denken aan “bug chasers” – mensen die proberen AIDS te krijgen als een statussymbool. De mensheid is opgenomen in een Satanische cultus. Satanisme, de religie van de dood, vernietigt zijn aanhangers. Heeft de mensheid een doodswens? schrijft Henry Makow.

Hieronder doet een jongeman verslag van zijn vriendin die lijdt aan bijwerkingen, maar nog steeds voorstander is van het vaccin en degenen die het weigeren kleineert.

“Verloren zaak. Ik hou van dit meisje, maar verdomme dit is waarschijnlijk het einde voor onze relatie. Je kunt ze niet meer terugbrengen als het groepsdenken en CNN hun klauwen erin krijgen.

Ik ga sinds een paar maanden uit met een leuke dame. Persoonlijk geef ik niet om de vax-status, zolang ze maar voorstander zijn van het recht om te kiezen/geïnformeerde toestemming.

Na mijn date, heb ik tonnen info gedeeld, peer reviewed studies, recente revolutie over de FOIA voor natuurlijke immuniteit. Ryan Cole, Dr. Peter, statistieken uit de UK, Isreal, noem maar op, ik heb het laten zien.

Gisteravond werd ik bij haar thuis geroepen. Ze zag er dood uit en voelde zich dood na de booster en wilde dat iemand voor haar zorgde. Tijdens het verzorgen van haar symptomen, (misselijkheid, hoofdpijn, lichaamspijn, koorts, rillingen, pijn in haar arm en nek, stuiptrekkingen in haar torso, koud zweet, ze zag er niet uit.) Ze is de hele nacht aan het sms’en.

Ze zit in een groepschat. Ik ontdekte dat zij en haar acht superliberale vrienden samen de booster waren gaan halen en daarna waren gaan brunchen.

Ik nam de telefoon en las door de groepschat en het was afschuwelijk om te lezen. Letterlijk elke persoon klaagt dat ze zich voelen alsof ze sterven, maar o zo dankbaar dat ze toegang hebben tot een levensreddend vaccin.

En ze praten onzin over niet ongevaccineerden, hoe een watje ze zijn, hoe egoïstisch, en hoe rechtschapen zij zijn voor het maken van deze opoffering voor het welzijn van anderen.

“Mijn zus heeft astma” “mijn vader wordt altijd ziek en ik zou het vreselijk vinden als ik hem vermoordde” er waren opmerkingen over gekke Joe Rogan, redder Fauci fuckface, anti-wetenschap Trump-supporters, zoals regelrecht door CNN gehersenspoeld.

Verloren zaak. Ik hou van dit meisje, maar verdomme dit is waarschijnlijk het einde voor ons.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet